Afyonkarahisarlı gazi memleketine geldi

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarlı gazi memleketine geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 12:26

Afyonkarahisarlı gazi memleketine geldi

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - KAYSERİ'deki terör saldırısında yaralanan piyade er Kayahan Uluhan, tedavisinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a geldi.

Kayseri'de aralık ayında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında yaralanan piyade er Kayahan Uluhan'ın tedavisi tamamlandı. Ankara'daki tedavisinin ardından ailesiyle birlikte Afyonkarahisar'a gelen Uluhan, hava muhalefeti nedeniyle ikamet ettiği Sandıklı İlçesi'ne bağlı Ürküt Köyü'ne gidemedi. Uluhan, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçarslan'ın emriyle Afyonkarahisar Orduevi'nde misafir edildi. Hava durumuna göre gazinin evine gideceği belirtildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gaziyi ve ailesini yalnız bırakmadı. Kumartaşlı, "Gazimizin moral ve sağlık durumu iyi. Sadece gazimizin sol gözünde görme kaybı var. Tedavileri devam ediyor. Bir ay istirahatli memleketine geldi. Bir ay sonra tedavisi kaldığı yerden devam edecek" diye konuştu.

Gazi Kayhan Uluhan da "Memleketimi çok özlemişim. Havası bile çok farklı. Çok şükür memleketimdeyim" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!