Yatalak Evladına 12 Yıldır Bakan Anne Yılın Annesi Seçildi

Güncelleme Tarihi:

Yatalak Evladına 12 Yıldır Bakan Anne Yılın Annesi Seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 15:59

ASKERLİK DÖNÜŞÜ KAZA YAPAN VE 12 YILDAN BERİ YATAĞA BAĞIMLI YAŞAYAN EVLADINA FEDAKARCA BAKAN ELİF EKİNCİ, ‘YILIN ANNESİ’ SEÇİLDİ.

Askerlik dönüşü kaza yapan ve 12 yıldan beri yatağa bağımlı yaşayan evladına fedakarca bakan Elif Ekinci, ‘yılın annesi’ seçildi.
Adıyaman Belediyesi, Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından gerçekleştirilen anneler günü etkinliğinde yılın annesi seçildi. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi, TOGEM Sorumlusu Yasemin Delibaş, Kent konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ümmü Gülsüm Öncel, Yeşilay Derneği Başkanı Ayla Pektaş, çok sayıda kadın katıldı.
TOGEM tarafından düzenlenen etkinlikte ‘yılın annesi’ seçildi. Ağrı’a vatani görevini yaparken memleketi Adıyaman’a dönerken, Erzincan-Sivas Karayolunda geçirdiği trafik kazası sonrası 4 buçuk yıl yoğun bakımda, 7 buçuk yıl ise evde yatağa bağımlı yaşan Ömer Ekinci’nin annesi Elif Ekinci ‘yılın annesi’ seçildi.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve TOGEM sorumlusu Yasemin Delibaş, Elif Ekinci’nin bir annenin yapması gereken fedakarlığı yaptığını belirterek, elinden öpmek istediler. Elif Ekinci, oğlunun durumu anlatılırken göz yaşlarını tutamadı. Elif Ekinci’ye elektrikli süpürge hediye edildi. Törene katılan tüm annelere ise şal hediye edildi.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu konuşmasında, “Anneleri bir kez daha hatırlamak, güzel bir şey. Gününde olmasa da bir iki gün gecikmeyle bu programı düzenledik. TOGEM çalışanlarına ve TOGEM Sorumlusu Yasemin Delibaş’a teşekkür ediyorum. İmkanlarımız ölçüsünde annelerimizin emirlerindeyiz. Yılın annesinin nezdinde bütün anneleri tebrik ediyorum. Çok özel ve fedakar bir annemiz var. Yaklaşık 12 yıl boyunca evladını bir gül gibi, çiçek gibi bakan bir annemiz var. Askerlik dönüşünde kaza geçirip yoğun bakımda kalan, evde yatağa bağlı yaşayan evladına bakan Elif Ekinci annemiz, bütün fedakarlığıyla evladına bakmış. Kendisini yılın annesi seçtik” dedi.
TOGEM Sorumlusu Yasemin Delibaş ise, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen bir dinin mensupları olarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!