Üniversitelilerin Muay Thai başarısı

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerin Muay Thai başarısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 09:18

Üniversitelilerin Muay Thai başarısı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN Üniversitesi öğrencileri Ruken Fidan ve Belgin Sevim Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda Türkiye 3'üncüsü oldu.
24- 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya Kemer’de Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi 1'inci Sınıf öğrencileri Ruken Fidan 63.5 kilogram da, Belgin Sevim ise 48 kilogramda Türkiye 3'üncülüğü kazandı. Kick Boks ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Üniversitemiz son zamanlarda birçok branşta başarı elde etmektedir. Kick Boks ve Muay Thaide de büyük bir başarıya imza atarak Üniversitemizi ve Adıyaman’ımızı en iyi şekilde temsil etmiştir. Bundan sonra da daha güzel başarılara inançlı ve disiplinli bir çalışma ile imza atacaktır"dedi.
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise, Antrenör Haluk Erdoğan’ı ve öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, Adıyaman’ı ve Adıyaman’ın Üniversitesini başarı ile temsil etmelerinden dolayı teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!