Üniversiteden misafirlerine ağaç sertifikası

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteden misafirlerine ağaç sertifikası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 12:35

Üniversiteden misafirlerine ağaç sertifikası

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN Üniversitesi, ziyarete gelen misafirlerine hediye yerine dikilmiş ağaç sertifikası hediye ediyor.
Proje kapsamında Yapı İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki Park ve Bahçeler Birimi serasında hazır bulunan ve gerekli görüldüğü takdirde üniversitenin külliyelerindeki muhtelif alanlara dikimi gerçekleştirilen fidanlar, hem yeşil bir görüntü kazandırıyor hemde üniversiteye ziyarete gelenlere adına dikilmiş fidan sertifikası hediye ediliyor.
Bu uygulamanın örnek teşkil etmesi temennisinde bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, "Üniversitemize konferans, seminer, eğitim, panel, konser ve ziyaret amacıyla gelen misafirlerimize devlete maddi külfet oluşturacak hediyeler yerine manevi değeri yüksek olan misafirimiz adına dikilmiş bir fidanın sertifikasını veriyoruz. Hem bizim açımızdan hem de misafirlerimiz açısından güzel bir hediye oluyor. Bu vesileyle 'Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin' ve 'Kim bir ağaç dikerse onun için ağaçtan hâsıl olan ürün kadar Allah sevap yazar' hadislerinin ışığında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah örnek bir uygulama olur" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!