Miniklerden coşkulu yılsonu programı

Güncelleme Tarihi:

Miniklerden coşkulu yılsonu programı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 16:55

Miniklerden coşkulu yılsonu programı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda Üniversitenin Kreşi öğretmen ve öğrencileri tarafından yılsonu programı düzenledi.



Programa Üniversite Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, eşi Necla Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Kreş Müdürü Öğr. Gör. Ruken Ünlü, akademik ve idari çalışanlar ile kreş öğrencileri ve velileri katıldı.



Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken Rektör Gönüllü’nün açılış konuşmasının ardından kreşte yer alan yıldızlar ve afacanlar sınıfları gösteri yaptı.



Çeşitli Türkçe ve İngilizce şarkıların yanı sıra minikler çeşitli dans gösterileri yaptı. Miniklerin Kafkas dansı izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.



Kreşin geçen yıl açıldığını ve personellerin kreş sorunun ortadan kaldırıldığını belirten Prof. Dr. Gönüllü, burada bulunmalarının gayesinin öğrencileri olduğunu ve bu öğrencilerin bebekten büyümesine kadar en iyi şekilde yetişmesi, en iyi şekilde muhafaza edilmesi gerektiğini belirtti.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!