Besni’de, 15 Temmuz söyleşisi

Güncelleme Tarihi:

Besni’de, 15 Temmuz söyleşisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 11:22

Besni’de, 15 Temmuz söyleşisi

Haberin Devamı

 

Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN’ın Besni ilçesi’nde 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği tarafından ‘15 Temmuzlar Bir Daha Yaşanmasın’ konulu söyleşi düzenlendi.

Söyleşiye; Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Akdeniz Bölge Başkanı İlhan Topal, Çakırhüyük Belediye Başkanı Miktat Çetin, Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Besni İlçe Başkanı Yasin Çetin, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yasin Çetin, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği olarak milli iradeyi yaymak için çalıştıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ise 15 Temmuz’da FETÖ şarlatanının taşeronluk yaptığını belirterek, "Her gün dış mihraklar hep bir taşeronlar buldular. Birilerinin üzerinden bu ülkeyi çökertmeye, zayıflatmaya çalıştılar. Muhtıralarla, darbelerle, 28 Şubatlarla bu ülkeyi çökertmeye çalışan zihniyet hiç durmadı, bundan sonrada durmayacak, yine devam edecektir. Ne yaptılar 15 Temmuz’da, FETÖ şarlatanını Avrupa besledi, büyüttü, güçler verdi ve PKK ile paralel çalıştırdı. Şimdi 15 Temmuz’u FETÖ darbesi sanıyoruz ama değil. 15 Temmuz ülkeyi bölme planıydı. FETÖ, ülkeyi çökertmek için kullanılan bir maşa. Bunun altında yatan sebep, Türkiye her gün güçleniyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!