Vali Demirtaş'tan Adanalılara teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaştan Adanalılara teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 15:51

Vali Demirtaş'tan Adanalılara teşekkür

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut  Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamındaki, iki günlük 'demokrasi nöbeti'ne katılan Adanalılara teşekkür etti.
Vali Demirtaş, yaptığı açıklamada Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Adana'da da 'vatandaşların demokrasiye olan bağlılıklarını tüm dünyaya haykırdığını' söyedi. Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte katıldığı 'demokrasi mitingi'nde vatandaşların ülkesine, vatanına, bayrağına ve geleceğine sahip çıktığını ifade etti. Merkez Park'ta düzenlenen demokrasi nöbetlerine yoğun katılım olduğnu ifade eden Vali Demirtaş, şunları kaydetti:
"Ülkemizin dört bir yanında ve Adana'mızda milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. İki gün süren demokrasi nöbetlerinde görüldüğü üzere, d evletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği 15 Temmuz kahramanlık destanı, asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır. Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca gerçekleştirilen 'demokrasi nöbeti'ne yoğun ilgi gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, bürokratlarımıza, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, şehit ve gazi yakınlarımıza, tüm Adanalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bu hain darbe girişimini gerçekleştiren FÖTÖ/PDY ve diğer tüm terör örgütlerine yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi vurguluyorum."

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!