Ünüvar, Sarıçam Esnafını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Ünüvar, Sarıçam Esnafını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2015 09:39

TBMM SAĞLIK, AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞLER KOMİSYONU BAŞKANI, AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ NECDET ÜNÜVAR, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA SARIÇAM İLÇESİNDE ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, seçim çalışmaları kapsamında Sarıçam ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Milletvekili Adayı Ramazan Demir, AK Parti ilçe yöneticileri ve ilçe kadın kolları üyeleriyle birlikte tek tek dükkanları gezen Ünüvar, esnafla sohbet edip, 7 Haziran seçimleri için destek istedi. Ünüvar, bir dükkanın önünde karşılaştığı ve ilk kez sandık başına gideceğini söyleyen gençten de oy sözü aldı.
Esnaf ziyaretinin ardından Mustafalar köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Ünüvar, orman köylülerinin 2B konusunda yaşadıkları sorunları dinledi. AK Parti olarak orman köylülerini çok önemsediklerini vurgulayan Ünüvar, “Onların problemini kendi problemimiz olarak görüyoruz. 2B konusu çok önemli bir konu. Biliyorsunuz bu konuda devrim niteliğinde kanun çıkardık. Ancak Mustafalar ve çevre bazı köylerin 2B ile ilgili sıkıntıları vardı. Orman Bölge Müdür Yardımcımız’la görüştüm. Aldığım bilgi sorunun çözülmek üzere olduğu yönünde. İnşallah en kısa sürede sizlere müjdeyi veririz” dedi.
AK Parti’nin ülke kalkınmasında çok önemli mesafe kat ettiğini vurgulayan Ünüvar, “Ama bu başarımızı sürdürmemiz için yeni anayasaya, yeni anayasa için de 367 milletvekiline ihtiyacımız var. Reis’in dediği gibi 400 milletvekili de olabilir. 2023 hedeflerine ulaşmak için bunu sizden istiyoruz” diye konuştu.
Ünüvar, daha sonra Varsaklar Derneği ile Saimbeyli ve Çevresi Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!