Soner Çetin: Vaat etmediklerimizi de yapıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Soner Çetin: Vaat etmediklerimizi de yapıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 14:34

Soner Çetin: Vaat etmediklerimizi de yapıyoruz

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA'da Çukurova Belediyesi Danışma Kurulu, Belediye Başkanı Soner Çetin'in başkanlığında 15'inci kez bir araya geldi.
Toplantıda, Adana'nın önde gelen işadamı ve işkadını örgütleri, STK'lar, dernekler, TMMOB'dan bazı odalar, akademisyenler, sanatçılar, engelli kuruluşları ile emek örgütlerinden temsilciler yer aldı. Çukurova Belediyesi Danışma Kurulu'nda yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Soner Çetin, Kurulun amacına uygun yapıldığına dikkat çekerken, "3 ayda bir aksatmadan gerçekleştirdiğimiz Danışma Kurulumuzu çok önemsiyoruz. Sizlerin burada sunduğu önerilerin büyük bölümünü bugüne kadar hayata geçirdik. Adana ne çektiyse 'Her şeyi ben bilirim' diyenden çekti. Ama biz katılımcı, çoğulcu belediyecilik anlayışımız gereği belediyeyi sizlerle, muhtarlarımızla ve halkla birlikte yönetiyoruz. Ve sadece vaat ettiklerimizi değil, vaat etmediklerimizi de yapıyoruz" dedi
Adana Barosu Başkanı Veli Küçük, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Metin Çelik Dersimlililer Derneği'nden Hasan Çetinkaya ve Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden Duygu Zengin, Çukurova Muhtarlar Derneği'nden Kemal Çelebi, Şehir Plancısı Odası adına da Cüneyt Erginkaya'nın görüş ve önerilerini dile getirdikleri toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!