Mobilya sektörü fuarda buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Mobilya sektörü fuarda buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 12:07

Mobilya sektörü fuarda buluşuyor

Haberin Devamı

ADANA'da bu yıl 12 ülkeden 200 işadamı heyetinin katılımıyla, 10'uncusu yapılacak Mobilya ve Dekorasyon Fuarı yarın (salı)  açılıyor. 
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 25-30 Ekim arasında gerçekleştirilecek fuarla ilgili Divan Oteli'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, MOSİAD Başkanı Rüştü Erikçi, ÇUFAŞ Genel Müdürü Burak İnceoğlu katıldı. YURT DIŞINDAN KATILIM
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, 15 bin metrekare alandaki fuara Adana'dan 90 firma'nın katılcağını söyledi. Alagöz, etkinlikte yurt dışından da Hindistan, Dubai, İsrail, Irak, İran, Filistin, Tunus, Oman, Ürdün, Özbekistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 200 kişilik firma temsilci heyetinin yer alacağını kaydetti. Cihat Alagöz, yabancı ve Türk işadamlarının ikili görüşmelerde önemli anlaşmalar imzalanacağını sözlerine ekledi.
Fuara Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Mobilya Sanayicileri İşadamları Derneği, Akdeniz İhracatçılar Birliği ile Çukurova Fuarcılık A.Ş. destek veriyor. Etkinlikte, sektör temsilcileri klasik mobilya, ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, mutfak mobilyaları, bebe, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler ve sehpa takımları gibi çok sayıda ürünü bir arada görme fırsatı bulacak.

Akif ÖZDEMİR / ADANA, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!