Mersinli Ceren'e Adana'dan yardım 

Güncelleme Tarihi:

Mersinli Cerene Adanadan yardım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 12:51

Mersinli Ceren'e Adana'dan yardım 

Haberin Devamı

MERSİN'de yaşayan 22 yaşındaki engelli Ceren Özdemir'e, Adana'nın merkez Çukurova İlçe Belediyesi tekerlekli sandalye gönderdi. 
Ceren'in akülü araç ihtiyacını öğrenen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Çukurova Halk Masası'na bağlı 'Başkan Çukurova'yı Dinliyor' ekibine konuyla ilgilenmeleri talimatı verdi. Ekipler, Mersin'in Akdeniz İlçesi Mesudiye Mahallesi'nde evine giderek, akülü tekerlekli sandalyeyi Ceren'e teslim etti. Ceren Özdemir, Başkan Çetin ile telefonda görüşerek teşekkür etti. Anne Hatun Yılmaz da "Akülü aracı bize Adana'dan gönderen sayın Soner Çetin'e teşekkürlerimi sunuyorum. Engelli kızıma sahip çıktığı için sağ olsun, var olsun" diye konuştu.
Başkan Çetin ise Ceren'in bundan sonraki yaşamında hep yanında olacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Ceren'in yüzünün gülmesi bize yetti. Artık biliyorum ki, Ceren dışarı çıktığında çok mutlu olacak. Ceren kızımızın bundan sonra hep yanındayız ve destekçisiyiz. Ne Ceren, ne de diğer engelli yurttaşlarımız hiçbiri yalnız değiller."

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!