‘Reçellerimizi yüzde yüz doğal bir şekilde üretiyoruz’

Güncelleme Tarihi:

‘Reçellerimizi yüzde yüz doğal bir şekilde üretiyoruz’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 14:51

‘Reçellerimizi yüzde yüz doğal bir şekilde üretiyoruz’

Haberin Devamı

Can ÇELİK/ADANA,(DHA)- ADANA’da evli ve 2 çocuk annesi Hasret Cömertpay (35), 2016 yılında açtığı ve yüzde yüz doğal üretim yaptıklarını söylediği reçel ve tatlı imalathanesinin önüne satış noktası açarak ürünlerini ilk elden müşteriye ulaştırıyor.
Merkez Yüreğir İlçesi Karacaoğlan Mahallesi’nde yaklaşık 3 yıl önce açtığı reçel ve tatlı imalathanesini işeten Hasret Cömertpay, "Özellikle gıda üzerine bir şeyler üretmeye her zaman bir ilgim vardı. Geçmişte birçok yemek yarışmasında birincilikler kazandım. Daha sonra burada bir reçel ve tatlı imalathanesi açmaya karar verdim. Ortağım Bekir Kültüroğlu’nun da desteğiyle burayı açtık. Yaklaşık 3 yıldır burada iş yerlerine ve pazarlara toptan reçel satışı yapıyoruz. Ama bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz satış noktamızla beraber müşterimize birebir satış gerçekleştirebileceğiz" diye konuştu.

 Açılış sonrası imalathanede üretilen reçel ve tatlılar misafirler tarafından tadıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!