Lokomotif ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Lokomotif ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 14:22

Lokomotif ödülleri sahiplerini buldu

Haberin Devamı

DOĞU Akdeniz Bölgesi'nde yayınlanan haftalık ekonomi gazetesi Refleks'in 5'inci Lokomotif Ödülleri verildi.
Sheraton Adana Oteli'ndeki törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, meslek odalarının başkanları ve çok sayıda iş insanı katıldı.
15 TEMMUZ MESAJI
Gazetenin imtiyaz sahibi Esra Özden, açılış konuşmasında bir sanayiciyle '15 Temmuz' sonrası yaptığı sohbeti aktardı. Özden, sanayicinin kendisine "Fabrikalarım elimden gitsin, tamamının en iyisini defalarca kurabilirim. Ama vatan giderse geri dönüşü olmaz" dediğini anlattı. Bu sözler katılımcılardan büyük alkış aldı.
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Uluğtürkan da Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın oluşturduğu Doğu Akdeniz'in Türkiye'nin en gözde üretim üssü olabileceğine dikkat çekti. Uluğtürkan "Biraz kamu desteği, biraz ilgi bu coğrafyayı ikinci Marmara yapabilir. Türkiye, 2023 hedefini ancak Doğu Akdeniz'in imkanlarını değerlendirerek yakalayabilir. 10 yıldır bu yönde haber yapıyoruz. Son 5 yıldır da Lokomotif Ödülleri ile bölge iş dünyasının motivasyon artışına katkı sağlıyoruz" dedi.
KİMLER KATILDI?
Törene Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menveşe, Mersin Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Yumuşak, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Sönmez, Çukurova Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş da katıldı.
ÖDÜL ALANLAR
Tören öncesi kanun sanatçısı Ahmet Baran bir dinleti sundu. Etkinlikte, 13 dalda Refleks okurları ve jürisinin oylarıyla belirlenen kişi ve kurumlara ödül verildi. Ödül alan kişi ve kurumlar şöyle:
Yılın İş Adamı: Zeki Kıvanç / Kıvanç Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Yılın İş Kadını: Deniz Kol / Arse Tekstil Genel Müdür Yardımcısı
Yılın Genç İş Adamı: Şerif Tosyalı / Tosçelik İcra Kurulu Üyesi
Yılın Genç İş Kadını: Elif Balbay Öz / Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi
Yılın Profesyonel Yöneticisi: Ergin Turan / Kastamonu Entegre Adana Fabrika Direktörü
Yılın Markası: Sasu
Bölgesel İşbirliğine Katkı: Sanko Holding
Yılın KOBİ'si: Kocabey Makina
Yılın İnovatif Şirketi: Beta Transformatör
Yılın İhracatçı Şirketi: Cansa Tarım Makinaları
Yılın En Sosyal Şirketi: Arbel
Yılın İş Dünyası STK'sı: MÜSİAD Adana Şubesi
Yılın Girişimcisi: Yusuf Kara / Cableako Genel Müdürü

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!