Linde Gaz Eğitim Atağında

Güncelleme Tarihi:

Linde Gaz Eğitim Atağında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 11:52

LİNDE GAZ A.Ş. ÜRÜN VE HİZMETLERİ KONUSUNDAKİ BİLGİLENDİRME VE GAZ KULLANIMINDA GÜVENLİK KONULU ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Dünyada 100’ün üzerinde ülkede 65 bin çalışanı ve 17 milyar Euroluk satış hacmine sahip endüstriyel ve medikal gaz firması The Linde Grup şemsiyesi altında faaliyet gösteren Linde Gaz A.Ş., ürün ve hizmetleri konusundaki bilgilendirme ve gaz kullanımında güvenlik konulu etkinliklerini sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Divan Otel’inde yapılan organizasyonların benzerini İstanbul, Ankara, İzmir, Adana gibi şehirlerde sürdürmeye hazırlanan Linde Gaz A.Ş. Sağlık Birimi Ülke Satış Direktörü Okan Özgün “Hizmet verdiğimiz her aşamada Linde titizliği ile çalışıyoruz” dedi
Türkiye’de 6 üretim tesisi, 6 depolama ve dağıtım tesisi, Türkiye geneline yayılmış geniş dağıtım ve bayi ağı ile hizmet verdiklerini belirten Özgün, “Dünya genelinde kendimize ait kuyularımız ile MRI cihazlarında kullanılan dünyanın en soğuk gazlarından biri olan sıvı helyum gazını üretmekte ve MRI cihazlarına sıvı helyum tedariğinde pazar lideri olarak üreticiler tarafından tercih edilmekteyiz. Yaptığımız dolum operasyonlarında ise en yüksek dolum verimliliğini yakalayarak sloganımız olan ‘ Kalitenin Gaz Hali’ni müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz“ diye konuştu.
Medikal oksijen için son yıllarda sundukları palet tank uygulamasının özellikle depolama alanı sınırlı hastanelerin yer problemi çözümünde çığır açtığını ve ekonomik güvenli bir kullanım sunduğunu bildiren Linde Gaz A.Ş. Sağlık Birimi Ülke Satış Direktörü Okan Özgün “Uzman ekiplerimiz ve dünya genelinde edindiğimiz 136 yıllık tecrübemiz ile gaz üretimi dışında, Linde Cryobank ve Biobank hizmetleri ile gerek kök hücre gerekse kan bankacılığı işlemlerinde projelendirme safhasından işletme, destek safhasına kadar her aşamada Linde titizliği ile çalışıyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!