Kızılay'dan eczacılara teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Kızılaydan eczacılara teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 13:44

Kızılay'dan eczacılara teşekkür

Haberin Devamı

TÜRK Kızılayı tarafından, Adana Eczacılar Odası'na (ADEO) 'Sevgi Bohçası' projesine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Akdeniz Bölge Afet Merkezi Müdürü Günay Savaşlı ve Adana Şube Genel Hizmet Yöneticisi Gülderen Neşeliler, ADEO Başkanı Ersun Özkan'ı ziyaret etti. Özkan'a teşekkür plaketi veren Şube Başkanı Saygılı, ihtiyaç sahibi anne ve yeni doğmuş bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için 'Sevgi Bohçası' projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. Adana Eczacı Odası'nın dönemin ilk bağışçısı olduğunu vurgulayan Saygılı "Tüm projelerimizde Adana Eczacı Odası yöneticilerinden her zaman sıcaklık, muhabbet ve yakınlık gördük. Kendilerinden temin edilen 'Sevgi Bohçası'nda tulum, şapka, biberon, emzik, havlu, bebek bezi, ıslak havlu, şampuan, hijyen malzemeleri, pijama gibi bebek ve annenin temel ihtiyaçları yer alıyor" dedi.
Eczacıların elinde 'iyilik' diye bir ilaç olduğunu, bu güzelliği 'bulaşıcı' olarak tüm kesimlere yaydığını ifade eden Saygılı "Eczacılar bu iyiliği eczanede ve eczane dışında da dağıtıyor, tüm insanlara dokunuyorlar. Bu anlamda ADEO Başkanı Ersun Özkan ve yöneticilerine sonsuz minnet duyduğumuzu ifade ediyor kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
ADEO yönetim kurulu üyesi Serdar Ünsal'ın hazır bulunduğu ziyarette koknuşan Oda Başkanı Ersun Özkan da şunları kaydetti: "Bizler de toplumun bir parçasıyız. Toplumun ihtiyacı olan konularda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyamızdan ilk yardım eğitimlerine varana kadar destek oluyoruz. Kızılayımızla el ele verdik, ortak çalışıyoruz. Halk sağlığına katkıda bulunmak için bu çalışmalarımızı da sürdürmeye devam edeceğiz."

ADANA,(DHA)
EŞ(8.6.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!