İŞKAD'dan Şahin Bilgiç'e teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

İŞKADdan Şahin Bilgiçe teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2017 12:26

İŞKAD'dan Şahin Bilgiç'e teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, kız çocuklarının desteklenmesi adına yaptıkları etkinliklere destek vermelerinden dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç'e teşekkür ederek plaket verdi.
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akdeniz Bölge Başkanı ve Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rana Dal ve İŞKAD Koordinatörü Ufuk Armağan Güneşli ile birlikte makamında ziyaret ettikleri Şahin Bilgiç'e teşekkür plaketi ve çiçek veren İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, "İlkokul ve Ortaokulda okumakta olan kız çocuklarını destekliyoruz. Kız çocuklarının okuması için yaşamlarına dokunalım istiyoruz. Odalarımızın, borsalarımızın, belediyelerimizin bu anlamlı etkinliklere destek olmalarından kendimizi şanslı hissediyoruz" dedi.
KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ YERDE BEREKET VARDIR
ATB Başkanı Şahin Bilgiç, kızların okumasını desteklediklerini söyledi. Bilgiç, "Özellikle kızlarımızın okumasıyla ilgili gayretlerinizi önemsiyorum. Büyük hayır yapıyorsunuz. Kadın girişimciler olarak tüm Türkiye'de üzerinize düşeni fazlasıyla yapıyorsunuz. Kadınlar hayatın her alanında varlar. İş hayatında da kadınların artmasını istiyoruz. Çünkü kadın elinin değdiği her yerde güzellik oluşuyor. Huzur oluşuyor. Bereket oluşuyor. Bu dönem oda, borsa meclislerimizde kadın sayısını arttırmak istiyor. Bu konuda niyet ve çabamız var" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!