İş dünyası Vali Demirtaş ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası Vali Demirtaş ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 14:40

İş dünyası Vali Demirtaş ile buluştu

Haberin Devamı

ADANA'da iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının iki yıl önce kurduğu Adana Ekonomi Platformu, Vali Mahmut Demirtaş'ı konuk etti. 
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi'nin ev sahipliğindeki toplantıda kentin ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  
Adana Ekonomi Platformu'nun dönem başkanı olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, platformun kentin yararına olacak konularda güç birliği yapmak için kurulduğunu ve bugüne kadar milletvekillerinden belediye başkanlarına kent yöneticilerini ağırladıklarını söyledi. 
ÖNCE GÜNEY ADANA
Adana Valisi Demirtaş da bu oluşumun kentin geleceği için çok yararlı işler ortaya koyabileceğini belirtti. Adana'nın kentsel dönüşüm başta olmak üzere birçok sorunu olduğuna vurgu yapan Demirtaş, bu sorunların üstesinden gelinmesi adına birlikte hareket edilmesinin önemine dikkat çekti. Demirtaş, kentsel dönüşüm konusunda ise "Önce Güney Adana'yı dönüştürmeliyiz" ifadesini kullandı.
GENİŞ KATILIM
Toplantıya şu isimler katıldı: ASKON Adana Şubesi Başkanı Recep Çalışkan, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, ASKON Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Abdulvahap Bilge, MÜSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Ömer Tekdemir, MÜSİAD Adana Şubesi Önceki Dönem Başkanı Suat Yahşi ve Adana Ekonomi Platformu Genel Sekreteri Tarık Harmancı.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!