İpekoğlu "Kazanmak için sahaya çıkacağız"

Güncelleme Tarihi:

İpekoğlu Kazanmak için sahaya çıkacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 14:57

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "Eskişehirspor maçından itibaren futbol olarak yükselişe geçtik. Bandırma deplasmanında da kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Haberin Devamı

Bandırma karşılaşmasını "Zor bir maç" olarak niteleyen İpekoğlu şöyle konuştu "Bandırma bir çıkış içinde.. Son haftalarda şampiyonluğa oynayan 2 takımdan puan aldı. Önce Göztepe ile deplasmanda berabere kaldı, ardından da sahasında Boluspor'u 1-0 mağlup etti. Bizde yarıştan kopmamak için puan yada puanlarla dönmek istiyoruz"

POTE MR İÇİN ANKARA'YA GİTTİ
Teknik direktör Engin İpekoğlu Göztepe maçından sonra Pote'nin ağrı hissettiğini ifade ederek "Adana'da 2 ayrı MR çekildi. Birinde hiç birşey çıkmadı, diğerinde ise ufak bir bulguya rastlandı. Futbolcuda ikilemde kaldı. Doktorlarda Adana'daki MR cihazları yetersiz dedi. Maalesef Adana'daki hastanelerdeki MR cihazlarının yetersiz olması nedeniyle bizde Pote'yi Ankara'ya gönderdik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!