'Geleceğin Okulunda, Okulun Hep Yanında' projesi başladı

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin Okulunda, Okulun Hep Yanında projesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 16:49

'Geleceğin Okulunda, Okulun Hep Yanında' projesi başladı

Haberin Devamı

Veysel DOGUÇ/ ADANA ,(DHA)- GÜNEY Adana kalkınma projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ve Adana Valiliği'nin koordinesinde gerçekleşen "Geleceğin Okulunda, Okulun Hep Yanında" projesinin açılışı yapıldı.
Açılış programına Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan, Seyhan İlçe Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Prof. Dr. Asım Yapıcı ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Projenin özünde çocukların okulu sevmeyi ve sahiplendirmeyi, okula devamını ve güven duymayı esas aldığını söyleyen Adana Valisi Mahmut Demirtaş şunları kaydetti, "Bugünün çağdaş eğitim anlayışında okullarımız sağladıkları teknolojik imkânlarıyla, gerçekleştirdikleri sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetleriyle öğrencilerimizi geleceğe hazırlama misyonunun baş aktörüdür. O sebeple geleceği bugünden okumalı, gençlerimizin fikirlerini dört duvar arasına hapsetmeden, vicdan sahibi olarak yetiştirmeliyiz. Meslek seçimlerinde yanlarında olmalı, büyük hedefler istikametinde onlara yol göstermeliyiz. Kısacası gençlerimizi, çocuklarımızı geleceğin dünyasına bugünden hazırlamanın, en temel ve asli görevimiz olduğunu aklımızdan asla çıkarmamalıyız" dedi. Vali Demirtaş'ın konuşmasının ardından Prof. Dr. Asım Yapıcı, "Başarıya giden yolda okul ve değerler eğitimi" konusunda öğrencilere bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!