Gazeteci Kalkan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Kalkan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2015 11:31

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN GAZETECİ ORHAN İZZET KALKAN İÇİN ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE TÖREN DÜZENLENDİ.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) kurucu üyelerinden, Haftalık Haber Gazetesi sahibi, gazeteci Orhan İzzet Kalkan’ın cenazesi Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bir süredir Başkent Hastanesi’nde solunum yetmezliği tedavisi gören Orhan İzzet Kalkan, doktorların tüm müdahalelerine karşın yaşamını yitirdi. Orhan İzzet Kalkan, 21 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde bir tören düzenlendi.
Törende kısa bir konuşma yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, merhum Orhan İzzet Kalkan’ın gazeteciliğe Yeni Adana Gazetesi’nde başladığını söyledi. Bir yayın organında muhabirlik ve yöneticilik yapan Kalkan’ın son olarak imtiyaz sahibi olduğu Haftalık Haber Gazetesi’ni çıkardığını ifade eden Başkan Esendemir, "Yaşamı boyunca herkese iyiliği dokundu. Çıkardığı gazetede birçok meslektaşımız emekli oldu. İyi bir insandı, gerçek bir gazeteciydi. Allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Kalkan için Fatiha okundu.
Orhan İzzet Kalkan’ın cenazesi Asri Mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!