Çukurova Üniversitesi’nden Varşova'da işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Çukurova Üniversitesi’nden Varşovada işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2018 12:15

ÇUKUROVA Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve beraberindeki heyet Erasmus+ hareketliliği kapsamında Varşovaya gitti. Warsav Üniversity Of Life Sciences-SGGWyı ziyaret eden Çukurova Üniversitesi heyeti, önemli işbirliği görüşmeleri yaptı.

Haberin Devamı



Varşova Üniversitesi-SGGWnin daveti üzerine Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Dış İşleri Birimi Başkanı Prof. Dr. Harun Arıkan ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Ertenden oluşan Çukurova Üniversitesi heyeti, Erasmus+ çerçevesinde uzun süredir işbirliği içerisinde bulunulan Varşova Life Sciences Üniversitesine ziyarette bulundu. Polonya’nın ilk 5 üniversitesi içerisinde yer alan Warsav Üniversity Of Life Scıences-SGGWyı ziyaret eden Çukurova Üniversitesi heyeti, Rektör Prof. Dr. Wieslaw Bielawski ve Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Michal Zasada ile görüşerek iki üniversite arasında belirli alanlarda çift diploma, staj hareketliliği ve öğrenci değişimini içeren daha geniş bir işbirliğinin yapılması konularında prensip kararına vardı.



ÇİFT DİPLOMA KONUSU ELE ALINDI

Daha sonra Çukurova Üniversitesi heyeti, Gıda Bilimleri Fakültesi Gıda Güvenliği ve Tüketimi Fakültesi Dekanı, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve bölüm başkanlarıyla görüşmeler yaparak öğretim üyesi değişimi, öğrenci değişimi ve çift diploma konularını detaylı bir şekilde ele aldı. Rektör Prof. Dr. Kibar, Rektör Kibar başkanlığındaki heyet Varşovada Erasmus+ Plus kapsamında öğrenim gören Çukurova Üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!