Ceyhan'da amatörlere eğitim semineri

Güncelleme Tarihi:

Ceyhanda amatörlere eğitim semineri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 13:49

Ceyhan'da amatörlere eğitim semineri

Haberin Devamı

CEYHAN Gazeteciler Cemiyeti ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şubesi'nin birlikte düzenlediği eğitim semineri ile amatör kulüp oyuncuları ve antrenörlere, değişen futbol kuralları anlatıldı.
PaneleTürkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Ceyhan Ticaret Odası ve Ceyhanspor Baskanı Şeref Can, ASGD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz,TFF Futbol Eğitmeni Mustafa Kürşat Uçar,,Ceyhanspor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz ve Yardımcıları ile Yeşil-Beyazlı Sporcular,Ceyhangucü Teknik Menejeri Naci Kuyumcu,Teknik yöneticiler Turan Kuyumcu ve Süleyman Çakmak ile Başkan yardımcısı Nurettin Çakır ve Ceyhangüçlü sporcular katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir konuşma yapan Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer, seminere katılanlara teşekkür etti. Özer, " 2017-2018 Futbol Sezonu öncesi Ceyhan'ımızın milli takımı Ceyhanspor ve Ceyhangucü takımlarına lig öncesi bu sene ilk defa gerçekleştirdiğimiz bu eğitim semineri önümüzdeki yıllarda ise daha da geliştirilerek devam edecektir. Futbolun kuralları çok geniş ve değişiyor, bu eğitimler sayesinde oyunun kurallarını sporcular ve hocalar daha kapsamlı öğrenmiş olacaktır” dedi. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da yaptığı konuşmada, "TGF eğitim seminerleri ve panellerinin yanı sıra belgesel yarışması da yapan,Türkiye'de örnek bir federasyonuz. Böyle güzel ve anlamlı organizasyonda olmaktan gurur duydum" dedi. ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ise yaptığı konuşmada, "Kısa bir zaman önce ASGD Adana Şubesinin Bekir Kara anısına düzenlenen Futbol Turnuvasında şampiyon olan Ceyhansporu tebrik ediyorum" diye konuştu.
Yapılan açılış konuşmlarının ardından katılımcılara değişen futbol kuralları anlatıldı.
Ceyhan Öğretmenevi'nde gerçekleşen programın sonunda eğitime katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi. 

Ceyhan/ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!