Ceyhan mehmetçikten anlamlı sergi

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan mehmetçikten anlamlı sergi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 16:50

Ceyhan mehmetçikten anlamlı sergi

Haberin Devamı

Şahin ÖZER/CEYHAN,(Adana), (DHA) - ADANA'nın Ceyhan ilçesinde Mehmetçik İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinin hazırladığı, 'Geçmişe Yolculuk' sergisi büyük ilgi gördü.
Ceyhan Mehmetçik  İlkokulu Bahçesin de yapılan 'Geçmişe Yolculuk Sergisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kurdele kesilerek açıldı.
Törende konuşan Mehmetçik İlkokulu Müdürü Mehmet Atasoy, "Serginin açılmasında  sınıf öğretmenleri ile birlikte öğrenci velileri ve öğrenciler birlikte çalıştı. Okul idaresi de gerekli desteği sağladı. Sergide geleneksel kültürümüze ait geçmişte kullandığımız birçok malzeme sergilendi. Öğrenciler ve veliler sergiyi büyük bir ilgi ile gezdiler.Özellikle öğrenciler geçmişte kullanılan eşya ve araçları görerek geçmiş ile günümüzü karşılaştırma imkanını buldular" dedi.
Sergiye Kaymakam Mustafa Ünlüsoy ve eşi, Ceyhan Belediye Baskanı Ali Alper Boydak ve eşi, Garnizon Komutanı Ayhan Evli, Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Ersin Ağca, İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Mehmet Taşkın, İlçe Millî Eğitim Müdürü Serkan Topbaş ve eşi ,Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut ve çok sayıda davetli katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!