Başkan Uludağ'dan 'yapılandırma' çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uludağdan yapılandırma çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 12:59

Başkan Uludağ'dan 'yapılandırma' çağrısı

Haberin Devamı

 

ADANA'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ, belediyeye borcu olan vatandaşları 'yapılandırma' uygulamasından yararlanmaya çağırdı.
Kamuya olan borçlara yapılandırma olanağı tanıyan yasadan yararlanmak isteyenlerin Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne 31 Ekim'e kadar başvurması gerektiğini hatırlatan Başkan Uludağ "Kamuoyunda borçların yapılandırması olarak bilinen kanunun yürürlüğe girmesiyle birlikte vadesi 30.06.2016 tarihinden önce olan ve birçok vatandaşı ilgilendiren 6736 sayılı yasa ile Belediyeye borcu olan vatandaşlara borçlarını yeniden yapılandırma fırsatı sunuluyor" dedi. Borç faizlerinde de indirime gidildiğini vurgulayan Başkan Uludağ, şunları kaydetti:
"Farklı taksit ve vade seçeneklerin sunulduğu yapılandırmada vergi borcu bulunan vatandaşlar kendilerine en uygun taksit ve vade seçeneğinden faydalanabilecek. İki ayda bir ödemenin öngörüldüğü yeniden yapılandırmada 6 taksit (12 ay vade), 9 taksit (18 ay vade), 12 taksit (24 ay vade) ve 18 taksit (36 ay vade) seçenekleri de yer alıyor. Belediyemize borcu bulunan vatandaşlarımıza ileride çeşitli sorunlarla karşılaşmamaları için yeniden yapılandırma fırsatını değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz. Yeniden yapılandırma Emlak, İlan Reklam, İşyeri ÇTV ve kanun kapsamına giren diğer alacakları kapsamaktadır ve borç faizlerinde ciddi indirime gidilmektedir. Peşin ödemede ise büyük kolaylıklar sağlanacaktır. Ayrıca kredi kartı ile ödemeler yapılabilecek."

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!