ATDSK tekler turnuvasında kupalar sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

ATDSK tekler turnuvasında kupalar sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 11:59

ATDSK tekler turnuvasında kupalar sahiplerini buldu

Haberin Devamı

ADANA (DHA)

ADANA Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) düzenlediği tekler tenis turnuvası, final maçlarının tamamlanmasının ardından yapılan kupa töreniyle son buldu.
14 Mart'ta başlayan turnuvaya bayanlarda 31, erkeklerde 92 olmak üzere toplam 123 sporcu katıldı. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın ödül töreninde konuşan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin kulüp olarak spora destek ve hizmet amacıyla etkin çalışmalar yaptıklarını belirterek, "2016 bizim için atılım yılı olacak" dedi.
Adana'da tenis sporunu geliştirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını anlatan Keskin, 2'si kapalı 12 korta sahip kulüpte ikisi kortu toprak zemine evirdiklerini, kulüpte toprak kort sayısını artıracaklarını söyledi.
Keskin, hedeflerinin Adana'dan Türk tenisine yine ilkleri yaşatacak, yeni şampiyonlar yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.

KUPALARINI ALDILAR
Konuşamaların ardından düzenlenen kupa törenine Adana'daki milli takım seçmeleri ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun klasman turnuvaları nedeniyle finalistlerden bazıları katılamadı. Turnuvanın şampiyonları ile ikincilik kupası alan sporcuların isimleri şöyle: Bayanlar B-C grubunda Ezgi Müftüoğlu ve Sevinç Satar, A grubunda Nuriye Özkan ve Serpil Girman, master grubunda Aylan Kurtar ve Tülay Tapçı, erkekler B-C grubunda Murat Polak ve Olcayto Keskinkan, A grubunda Berkart Gülü ve Hakan Kısacık, master grubunda Özkan Çetin, Yasin Gülbahçe.

DHA (AÖ) (24.5.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!