Adanaspor'da transfer arayışı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Adanasporda transfer arayışı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 13:21

Adanaspor'da transfer arayışı sürüyor

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor'da Bolu kampı yüksek tempoda devam ederken, izleme heyeti yurt dışında oyuncu arayışlarını sürdürüyor.
Hücum hattı için oyuncu izleyen turuncu beyazlı takımda başkan danışmanı Nurettin Koç'un Norveç'te bulduğu forvet oyuncusu izlemeye giden teknik direktör Engin İpekoğlu'ndan geçer not almadı. Forvet hattını güçlü tutmak isteyen başarılı teknik adam, takıma direk katkı sağlayacak isimler üzerinde çalışıyor. Bolu kampına giden kulüp başkanı Bayram Akgül ise, oyuncuların çalışmalarını yakından takip ediyor.

UCHE KALU GAZİANTEP BŞB'DE
Geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan golcü oyuncu Uche Kalu, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Gaziantep'te sağlık kontrolünden geçen golcü oyuncu, daha sonra resmi sözleşmeyi imzaladı.

MEHMET SAK'I MALATYA YOLUNDA
Geçen sezon Adanaspor formasıyla büyük başarıya imza atan Mehmet Sak'ı da PTT 1'inci Lig'de bu sezon başarılı bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor'un istediği öğrenildi. Yeni sezonda Adanaspor forması giymeyecek olan Mehmet Sak'ın Malatyaspor ile görüştüğü ve anlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Bu oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netleşecek.

MASÖR YILMAZ'A SULU ŞAKA
Adanaspor'un emektar masörü Yılmaz Renksizkaya, turuncu beyazlı oyuncuların antrenmanının ardından su şakasına yakalandı. Havanın sıcak olması nedeniyle antrenmanın ardından Tevfik, Emre Uğur ve Samican, kendileriyle sürekli ilgilenen masör Renksizkaya'yı soğuk suyun içine attı.

GARBA KAMPTAN AYRILDI
Bolu Termal Otel'de kamp yapan Adanaspor'un kampına katılan Nijeryalı forvet oyuncusu Haruna Zambuk Garba'nın kamptan ayrıldığı öğrenildi. Ülkesinin Arnavutluk ile 13 Temmuz'da maçı olması nedeniyle Garba'nın kamptan ayrıldığı öğrenildi.
 
DHA (AÖ) (13.7.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!