Adanaspor'da 'Brezilya' rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Adanasporda Brezilya rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 13:34

Adanaspor'da 'Brezilya' rüzgarı

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)

SPOR Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adanaspor, 12 yıl sonra yükseldiği ligde kalıcı olmak için transfer çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Geçtiğimiz sezon Brezilyalı Didi ve Renan Foguinho ile şampiyonluğa ulaşan turuncu beyazlılar, yeni sezon için aldığı 3 Brezilyalı oyuncuyla sözleşme imzaladı.
Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun da aralarında bulunduğu izleme komitesiyle belirlediği oyuncuları kadrosuna katan Adanaspor, son olarak Brezilya’nın Seri B'de takımlarından Ceara'da forma giyen kanat oyuncusu Ronei Gleison Rodrigues'i kiralayıp ve yine aynı ligde Portugue takımından 23 yaşındaki Rodrigo Longo Freitas’ı transfer etmişti. Brezilya Serie B takımı Bragantino formasını giyen Renan Souza Diniz’i de kadrosuna katarak, takımdaki Brezilyalı oyuncu sayısını 5'e çıkaran turuncu beyazlı ekip, belirlediği yeni oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

BOLU KAMPI 7 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR
Adana'da start verdiği hazırlık çalışmalarının ardından arefe günü bayram iznine çıkan turuncu beyazlı oyuncular, bayramın 3'üncü gününde Bolu'da bir araya gelerek, kampa start verecek.
Birinci etap çalışmaları sırasında kadroyu takviyelerle güçlendirmek isteyen Adanaspor, daha sonra verilecek 2 günlük iznin ardından Bolu'da hazırlık maçlarına çıkacak.

DHA (AÖ) (5.7.2016, FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!