Adanaspor, galibiyet peşinde

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor, galibiyet peşinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 14:18

Adanaspor, galibiyet peşinde

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'de cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Adana'daki son çalışmasını tamamladı.
Gençlik Stadı'nda Teknik direktör Krunoslav Jurcic, yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu beyazlı ekip antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.
Öte yandan sakatlığı bulunan Goran Karacic sahada bireysel olarak çalıştı.
Yarın sabah saatlerinde havayoluyla Antalya'ya gidecek olan Adanaspor, maç öncesi yapacağı son çalışmasının ardından kampa girip maç saatini bekleyecek. Adanaspor’da sarı kart cezalısı kaptan Bekir Yılmaz Antalyaspor maçında görev alamayacak.
'PUAN ALMAK İÇİN GİDİYORUZ'
Adanaspor'un Brezilyalı orta saha oyunucu Ronei, ligin en önemli maçlarından birini oynayacaklarını belirtirken, şunları söyledi:
"Artık her maç 6 puan bizim için. Dolayısıyla böyle bir maçta puan kaybedemeyiz. Antalya'ya puan ve puanlar almak için gidiyoruz. Bizim için her maç çok önemli. Atılan her gol altın değerinde. Artık sıralamada kendimize yakın rakiplerimizle oynayacağız. Dolasıyla her maçın ayrı bir önemi var. Her maça yüzde yüz konsantrasyonla çıkmamız lazım. Antalyaspor maçı da öyle olacak."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!