Adanalı şampiyon basketbolcular 30 yıl sonra buluştu

Güncelleme Tarihi:

Adanalı şampiyon basketbolcular 30 yıl sonra buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 12:18

Adanalı şampiyon basketbolcular 30 yıl sonra buluştu

Haberin Devamı

ADANA (DHA)ADANA Anadolu Lisesi'nin 1986 -1987 eğitim döneminde ortaokul erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan basketbol takımının oyuncuları 30 yıl aradan sonra Kebap Günü'nde bir araya geldi.
Şampiyonluğun 30'uncu yılı nedeniyle Adana Anadolu Lisesi Kebap gününde buluşan basketbol takımı oyuncuları organizasyon kapsamında sonsuzluğa uğurlanan arkadaşlarını ve öğretmenlerini andı, dönemin okul müdürü, takım antrenörü ve şampiyonluğa destek veren tüm basketbolseverlere hatıra kupaları verdiler.
Düzenlenen törende dönemin okul müdürü Mustafa Sofu,  şampiyon takımın antrenörü Alaattin Atsal, takım kaptanı Hasan Silah, şampiyon kadrodan olan ve şu an  TBF Milli Takımlar Direktörlüğü görevinde bulunan Haluk Yıldırım, dönemin yardımcı antrenörü FIBA ve TBF Hakem gözlemcisi Ziya Pala, dönemin lise basketbol takımı kaptanı Ömer Arıkan Atsal plaketlerini alarak kısa birer konuşma yaptılar.
Hakemliğini Cem Kılıç ve Serdar Bayırdar'ın yaptığı 10'ar dakikalık 2 devre oynanan maçta ise Şampiyonlar takımı Efsaneler karmasını 21-16 mağlup etti.
Çoşku dolu geçen organizasyon şampiyonlar ile katılımcıların söylediği ALA marşını söylemesi tamamlandı.
DHA(AP)25.4.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!