Adanalı milli raket 1 ayda 3 şampiyonluk kazandı

Güncelleme Tarihi:

Adanalı milli raket 1 ayda 3 şampiyonluk kazandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 16:44

Adanalı milli raket 1 ayda 3 şampiyonluk kazandı

Haberin Devamı

Adnan POYRAZ/ADANA Atlıspor & İliescu Tenis Akademisi'nin 16 yaşındaki milli raketi  Emir Şendoğan, birer hafta ara ile kazandığı iki uluslarası başarısını Türkiye Şampiyonluğu ile taçlandırarak 1 ayda 3 şampiyonluk kupasını müzesine taşıdı.

Önce Beyrut'da yapılan U18 ITF Juniors Tenis Turnuvasında rakiplerine set vermeden şampiyon olarak kariyerinin ilk zaferini kazanan Emir, bir hafta sonra Tahran'da katıldığı ITF Juniors Uluslararası Tenis Turnuvasında şampiyonluk kupasını alarak önemli bir başarıya daha imza atarken hafta sonu da İstanbul'da yapılan  16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıktı.
Böylelikle katıldığı son üç turnuvada şampiyon olarak önemli bir rekorun da sahibi olan Emir Şendoğan, 15 maçlık yenilmezlik unvanını da korudu.
Adana Atlıspor & İliescu Tenis Akademisi  Yönetmeni ve Baş Antrenör Mihail İliescu, Emir'in bu başarısının sürpriz olmadığını belirterek "Emir'in bu başarısındaki önemli anahtar yeteneğinin yanında tenisi çok sevmesi ve çok çalışmasıdır. Kendi yaş gurubunda Türkiye Birincisi olarak bizleri çok gururlandırdı ve mutlu etti.
Turnuvadaki hakemler Emir'in maçlardaki efendiliği ve sportmenliğini de takdirle karşıladılar. Bu da bizi daha fazla mutlu etti. Biz sporcularımıza her zaman sporda Ahlakın önce geldiğini telkin ederiz. Emir de bu anlamda çok iyi bir örnek. Emir'in daha çok çalışarak başarılarını arttıracağına inanıyorum" dedi.

AP(AP)26.9.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!