Adanalı gazeteciler Çanakkale'yi gezdi

Güncelleme Tarihi:

Adanalı gazeteciler Çanakkaleyi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 14:18

Adanalı gazeteciler Çanakkale'yi gezdi

Haberin Devamı

ADANA'da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ve Sarıçam İlçe Belediyesi'nin işbirliğiyle Çanakkale gezisi düzenlendi. Geziye katılan gazeteciler Çanakkale Şehitliği ve anıtları ziyaret etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve ailelerinin yer aldığı geziye, Sarıçam Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik ile görevli personel de katıldı. İki gün süren gezi hakkında bilgi veren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, "Manevi duyguların en üst seviyeye çıktığı yerde, ecdadımızla gazeteci dostlarımız ve ailelerini buluşturmak istedik. Bir kez daha gördük ki, bu topraklar kolay kazanılmamış. Biz de atalarımızın 101 yıl önce büyük bedellerle bu vatanın bizlere emanet edildiğini görerek, o ruhu tekrar yaşadık" dedi.

Geziye katılanlar, Kilitbahir, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası ve Seyit Onbaşı Anıtı, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Seddülbahir Köyü ve Kalesi, Ertuğrul Koyu ve Yahya Çavuş, Anzak Köyü, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlı Sırt, Kırmızı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Mehmet Çavuş Anıtı, Conk Bayırı gibi yerleri ziyaret etti.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!