Adana'da mobilya fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Adanada mobilya fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 14:47

Adana'da mobilya fuarı açıldı

Haberin Devamı

ADANA'da bu yıl 10'uncusu düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı törenle açıldı. 100'ün üzerinde firmanın stant açtığı fuar, 30 Ekim'e dek ziyaretçi kabul edecek. Fuara yurt dışından Hindistan, Dubai, İsrail, Irak, İran, Filistin, Tunus, Oman, Ürdün, Özbekistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'den de firma temsilcileri katılıyor.
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılış töreninde, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, MOSİAD Başkanı Rüştü Erikçi, ÇUFAŞ Genel Müdürü Burak İnceoğlu ile çok sayıda işadamı bir araya geldi.
Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç yaptığı konuşmada fuarın bölge ekonomisine katkıda bulunduğunu söyledi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek de emeği geçenlere teşekkür etti.
VALİYE AHŞAP KILIÇ
Konuşmaların ardından Vali Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ve protokol üyeleri, açılış kurdelesini kesip stantları gezdi. Vali Demirtaş'a oyma sanatıyla yapılmış, üzerinde 'Ya Allah, Ya Muhammet Ya Ali' yazılı ahşap kılıç hediye edildi.
Fuarda klasik mobilya, ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, mutfak mobilyaları, bebe, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler ve sehpa takımları sergilendi.

Akif ÖZDEMİR/ ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!