Adana TOHM sporcuları madalyaları topladı

Güncelleme Tarihi:

Adana TOHM sporcuları madalyaları topladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 10:58

Adana TOHM sporcuları madalyaları topladı

Haberin Devamı

ADANA (DHA)ADANA'DA 4 branşta faaliyet gösteren Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları yüzmede 131, kürekte 58, atletizmde 31, kano da ise 16 olmak üzere toplamda 236 şampiyonluk kazandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, "Branşlarında en iyi antrenörleri buraya kanalize ettik. Bu sezon, geçen yılların meyvesini almaya başladık. 4 branşta TOHM olan kentimizden milli takımlara sporcu yolladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu projesi sayesinde yetenekli sporculardan daha iyi fayda sağlanıyor. Adana Valimiz Mahmut Demirtaş'ın destekleriyle sporcularımıza daha fazla olanak sağlıyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde TOHM Koordinatörlüğünün bulunduğunu da ifade eden Ataşbak, şöyle konuştu "TOHM Koordinatörümüz Murat Adıgüzel'in kontrolünde bütün sporcuların başarı grafikleri kayıt altında tutularak, sporcuların eksikliklerinin tamamlanması için gerekli çalışmalar gösterilmektedir. Sporcular nakdi veya ayni olarak destekleniyor. Yüzme branşında Martin Grabowski, Volkan Burak Tuncil, Alp Kandemir, Atletizm branşında İbrahim Halil Aydın, Nuray Sev Özdemir, Kürek branşında Doruk Girişmen, Umur Demirez, Ömer Olgun, Gökhan Aksoy, Kano branşında ise Fatih Gürcan Pekbahadır, Harun Akıllı ve Süleyman Şişli bulunuyor."

DHA(AP) 28.9.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!