Adana dansa damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Adana dansa damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 14:23

Adana dansa damga vurdu

Haberin Devamı

Salih ÜÇTEPE/ ADANA, (DHA)- TÜRKİYE Dans Sporları Federasyonu ve Casa De La Dansa/Dans Evi'nce Adana Büyükşehir ve Seyhan belediyelerinin de desteği ile  düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışmalar, dans dünyasına Adana adını bir kez daha yazdırdı. Türkiye'nin çeşitli kentlerinden ve 11 farklı ülkeden 200 dolayında dransçının farklı kategorilerde 2 gün boyunca devam eden yarışmaları tam bir görsel şölene dönüştü. 10 kategoride 30 madalya dağıtıldı.
TURİZMCİLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Federasyon Başkanı Tolga Han Çinkitaş, uluslararası yarışmanın ilkini kendi memleketi olan Adana'da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bu spora gönül verenler tüm dünyada gezdikleri için yapılan uluslar arası yarışmalara katılıyorlar. Türkiye'de 4 uluslararası yarışma gerçekleştirdik. Daha fazla da gerçekleştirebiliriz. Yeter ki turizmci arkadaşlar bize yardımcı olsun" diye konuştu.
ADANA TANITIMI
Şampiyonanın organizasyonunu gerçekleştirip ev sahipliği yapan Casa De Lanza Kurucusu Burcu Doruk da, şampiyonayı 2'nci kez Adana'da düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını, dereceye giren dansçıların dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceklerini söylerken, Adana'da bazı kuruluşların hala kentin tanıtımının hangi yollarla yapılabileceğini gündemlerine almadıklarını bu vesile gördüklerini de belirtti.
Şampiyona sonunda organizasyona destek sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi adına  Başkan Vekili Ramazan Akyürek ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür plaketleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!