Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2005 00:00

Isıtıcılı buzdolabı

Sharp SJ-HV46J buzdolabı diğer ürünlerden farklı olarak yiyecekleri sıcak tutan bir bölmeye sahip. 20 litrelik ısıtıcı bölmede yiyecekler 55 santigrat derecede en az sekiz saat sıcak kalıyor. 75cm x 183cm x 63,4cm boyutlarındaki buzdolabının soğutucu bölümü 455 litrelik.

Fiyatı 238.000 Yen/ 2.300 Dolar.

Duvara tırmanıyor !

Uzaktan kumandalı Hurnvee oyuncak otomobil güçlü bir vantilatörle duvara tırmanacak kadar hava soğuruyor. Çocukların çok hoşuna gidebilecek oyuncağı anneler pek sevmeyebilir. Islak veya kirli zemin üzerinde çalıştırıldıktan sonra duvara tırmanan otomobilin tekerlekleri duvarda iz bırakıyor çünkü. Fiyatı: 100 Dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Kırılmıyor, yer kaplamıyor

WonderVase olarak satılan bu ilginç vazo bir parça kağıttan ibaret. Sıcak suyun altına tuttuğunuzda kağıt açılarak vazo şeklini alıyor. Bu şekli korumak için vazonun içine hemen soğuk su dolduruyorsunuz. Ve çiçekler solup çöpe atıldığında, vazoyu yeniden sıcak suyun altına tutup, ilk haline dönüştürüp, çekmede saklıyorsunuz. Fiyatı: 5.95 Dolar.

Bilgi için: www.shinyshiny.tv

Astronomi meraklılarına özel gözlem sandalyesi

Joystick ile çalışan Bigha Starseeker sandalyesi 360 derece döndürülebiliyor. Özel tutacağına dürbünü yerleştirdiğinizde, soğuk gecelerde ellerinizi cebinize koyup keyifle yıldızları izleyebilirsiniz. Fiyatı: Yaklaşık olarak 2000 dolar.

Bilgi için: www.travilizmo.com

Çirkin ama güvenli

Avizeye bağlanan duman alarmlı duy, ışığın açılıp kapanması sırasında şarj oluyor. Alarm, elektrik düğmesine iki kez basılarak kontrol ediliyor. Üçüncü kez basıldığında ise kapanıyor. Üreticinin açıklamasına göre alet 30 gün kadar şarj edilmeden çalışıyor. Fiyatı: 40 Dolar.

Bilgi için: www.firststreetonline.com

Siz evde yokken çiçekleriniz solmasın

Görünüş olarak bir dişçi aletini hatırlatan "Plant Watcher", Kristofer Vahlstrom tarafından tasarlanan bir "çiçek bekçisi". Bir su tankı ve toprağa batırılan iki sensöre sahip alet, toprağın nemini ölçerek bitkileri otomatik olarak suluyor. Otomatik çiçek sulama sistemi 20 saksı çiçeği en az kırk gün sulayabiliyor. Fiyatı: 100 Dolar.

Bilgi için: www.hammacher.com

Elektronik kağıttan duvar saati

Citizien firması elektronik kağıttan duvar saati üretti. Elektronik kağıt yeni bir gelişme değil ama saatin boyutu dikkat çekici. Kıvrılabilir duvar saat 1,30m x 0,50m boyutlarında. Firmanın açıklamasına göre iki küçük yassı pille bir yıl çalışıyor. Fakat firma kıvrılabilir saatin ne amaçla üretildiği hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Ayarlanabilir bilgisayar sandalyesi

Dişçi koltuğunu andıran Nethrone, İnternette uzun süre dolaşanlar için düşünülmüş. Nethrone sandalyesini üreten E.M.A. Innavation firması, ürünü CES fuarında tanıtacak. Sandalyenin her parçası ayarlanabiliyor. Ekran öne doğru kapatılabiliyor. Oturma kısmında bir de masaj sistemi var. www.nethrone.com adresine girerek, sandalyenin ne şekilde ayarlanabildiğini görebilirsiniz.

Uzaktan kumandalı asma kilit

Günümüzde artık her şey telsiz sistemiyle işliyor. Şimdi dededen kalma asma kilidi de çağa uydurdular. Anahtar gerektirmeyen asma kilit anahtarlığa asılan minik bir uzaktan kumanda cihazıyla açılıp kapatılıyor. Tek tuşlu uzaktan kumanda 2 AAA pille açılıyor ve kırmızı LED ışığı var. Fiyatı: 17.98

Bilgi için: www.redferret.net
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!