Yeni başkan görevde

Güncelleme Tarihi:

Yeni başkan görevde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2007 14:33

Bursaspor'un, dün akşam yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Ali Karasu, görevi eski başkan Levent Kızıl'dan devraldı.

Haberin Devamı

Bursaspor Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan kongrenin divan başkanı Prof. Dr. Halis Öztürk, 785 oyun kullanıldığı kongrede, 394 oy alan Ali Karasu'nun yeşil beyazlı kulübün 23. başkanlığına seçildiğini hatırlattı.

Görevi bırakan Levent Kızıl'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Öztürk, Karasu'ya da başarılar diledi.
Levent Kızıl da 2 yıl önce Erkan Körüstan'dan devraldığı görevi bugün gönül rahatlığı içinde Ali Karasu ve ekibine teslim ettiğini söyledi. Ali Karasu'nun ekibinde, Osman Çelik ve kendisiyle birlikte çalışan Ekrem Senal gibi önemli isimlerin bulunduğunu belirten Kızıl, “İnşallah kulübü daha iyi yerlere götüreceklerdir. Ben her zaman söylüyorum, telefonum sürekli açıktır. Sonuna kadar ne gerekiyorsa yaparım” dedi.

Haberin Devamı

Kızıl, Ali Karasu'nun kendi yönetiminde ikinci başkanlık görevinde bulunduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
“Onun başarısı Bursaspor'un, hepimizin başarısıdır. Allah muvaffak etsin. Bu arada, kongrenin divan başkanına da teşekkür ediyorum. Bursaspor'a yakışan bir kongre oldu. Çok yüksek katılımın olması güzeldir. Bursaspor'un ne kadar büyüdüğünü gösteriyor. Benimle beraber 2 yıl boyunca görev yapan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”

“ÇOK KONUŞMAYACAĞIM”

Yeşil-beyazlı kulübün başkanlığına seçilen Ali Karasu ise Levent Kızıl ile bir süre birlikte çalıştığını ve şampiyonluk yaşadığını kaydederek, kongre salonundaki fotoğrafları görünce duygulandığını belirtti. Levent Kızıl'a geçen yılki hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Karasu, şunları söyledi: “Bursaspor'a hizmet etmek ibadet kadar güzeldir. Bu kadar insanı mutlu ediyorsunuz. Onun hazını ben tattım. Bilhassa Beşiktaş maçında çok hissettim. Bu yüzden ben de canla başla çalışacağım. Herkesten destek bekliyorum, istiyorum. Bu genel kurulda bize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok konuşmayacağım, medyaya çok fazla çıkmayacağım. Çok iyi işler yaptığım zaman karşınıza çıkacağım. 'Ben bu işi yaptım' diyeceğim. Bunlar çok doyurucu işler olacak.”

Haberin Devamı

Törene katılan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya da Kızıl'a hizmetleri nedeniyle teşekkür ederken, Karasu'ya başarılar diledi. Törenin ardından yönetici arkadaşlarıyla birlikte, kulüp personeliyle vedalaşan Levent Kızıl tesislerden ayrıldı. Bu arada, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, hafta içinde yönetici arkadaşlarıyla bir araya gelerek görev dağılımını yapacaklarını, bugün ise teknik direktör Engin İpekoğlu ve adını açıklamadığı bir teknik adam ile görüşeceklerini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!