Hoş geldin Güneş!

Güneş, 20 Mayıs’ta bir ay kalacağı İkizler burcuna giriyor. Koç ve Boğa’lar para, Aslan’lar sosyal çevre, Akrep ve Oğ-lak’lar aşkta fırsatlar yakalıyor.

Haberin Devamı

KOÇ
23 Mayıs’a dikkat!
Güneş, 20 Mayıs’ta bir ay boyunca kalmak üzere İkizler bur-cuna girerken, sizin de üçüncü evinizi aydınlatacak. İletişim, kısa mesafeli seyahatler, kardeşleriniz, semtiniz ya da yeni fi-kirler öne çıkacak. Mars, 23 Mayıs’ta Güneş’le uyum içindey-ken, çok para kazanabileceğiniz yeni bir projeye başlayabilirsiniz.
Hoş geldin Güneş
Güneş hem 21 Haziran’a kadar İkizler burcunda hem de 23 Mayıs’ta Mars’la uyum içinde olacak.

BOĞA
Para geliyor
Bu hafta nakit akışınızı artırma fırsatları yakalayacaksınız. Kazanç evinizin koruyucusu Merkür, 22 Mayıs’ta Neptün’le işbirliği yapacak. Sanatçıysanız, o gün yaratıcı fikirlerinizi satma ya da bir grup sergisine katılma fırsatı yakalayabilirsiniz.

İKİZLER
Parlama sırası sizde
Güneş 20 Mayıs’tan 21 Haziran’a kadar burcunuza girecek ve yeni bir yol izlemeniz için özgüveninizi artıracak. 22 Mayıs’ta yaratıcılığınızı artacak. 25 Mayıs, önemli konumdaki biriyle toplantı yapmak için ideal bir gün.

YENGEÇ
İlham perisi yolda
22 Mayıs yazıyla ilgili bir projeye ya da başyapıtınızı çizmeye başlamak için iyi bir gün. Neptün sizi sinemaya, tiyatroya veya bir konsere gitmeye ve ruhunuzu dinlendirmeye de teşvik edebilir. 23 Mayıs romantik randevu veya sosyalleşmek için harika bir gün.

ASLAN
Sosyal hayat renkleniyor
Güneş, 21 Haziran’a kadar arkadaşlık, gelecekle ilgili hayaller ve idealler evinizi aydınlatacak. Sosyal çevrenizi genişletecek, yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı yakalayacaksınız. 25 Mayıs toplantı, sunum veya mülakat için çok iyi bir gün.

BAŞAK
Kariyere odaklanacaksınız
22 Mayıs’ta önemli iş bağlantıları kurma fırsatları var. 25 Mayıs önemli konumdaki bir kişiden yardım istemek, kârlı bir satış veya anlaşma pazarlığı yapmak için ideal bir gün. Hafta sonu bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir.

TERAZİ
Heyecan verici bir hafta
Para, aşk ve kariyer evleriniz hareketleniyor. Eğlence, 20 Mayıs’ta Güneş büyüme ve gelişme evinize girince başlayacak. Merkür, 23 Mayıs’ta yaratıcı bir girişim için para bulmanızı ya da 25 Mayıs’ta ev veya ihtiyaç kredisi için yaptığınız başvuru-dan olumlu sonuç almanızı sağlayacak.

AKREP
Gönül işleri gündemde
Bu hafta burcunuzda bulunan iyilik gezegeni Jüpiter, gerçek aşk evinizde bulunan Neptün ve ilişkiler evinizdeki Merkür’le uyum içindeyken, gönül işlerine odaklanacaksınız. Hayatınızda ciddi biri varsa çocuk sahibi olmayı veya bir ev almayı konuşabilirsiniz.

YAY
Jüpiter’den hediyeler var
Harika bir haftaya hazır mısınız? Yöneticiniz hediye ve şans gezgeni Jüpiter, çok aktif olacak ve size hediyeler yollayacak. 23 Mayıs’ta Mars büyük fikirlerinizi paylaşmak için sizi teşvik edecek. 25 Mayıs’ta özel hayatınıza daha fazla mutluluk gele-cek.

OĞLAK
Romantizm rüzgârları
Bu hafta, size eğlence, aşk ve yaratıcı ifade fırsatları getirecek. Aşk arıyorsanız, ilişkiler evinizi aydınlatan Venüs, bulmanıza yardım edecek. 23 Mayıs’ta potansiyel sevgilinizle tanışabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa, 25 Mayıs’ta romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

KOVA
25 Mayıs önemli bir gün
Güneş, aşk, kendini ifade ve etkinlik evinizi aydınlatırken biraz eğlenmek isteyeceksiniz. 22 Mayıs’ta evinize yeni bir müzik veya ses sistemi alabilirsiniz. 25 Mayıs’ta kapalı kapılar ardın-da birisi profesyonel itibarınızı ve gelirinizi artırıcı bir fırsat yakalamanız için yardım edecek.

BALIK
Yaratıcılık zirvede
Bu hafta yaratıcılığınız doruklarda olacak. 23 Mayıs’ta hep gitmek istediğiniz bir yere kârlı bir iş seyahati yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Şimdi beşinci evinizde bulunan Venüs, aşk ve eğlence için vakit bulmanıza yardım edecek.

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları