En şanslı iki gün!

Jüpiter’in Güneş’e katıldığı 25 ve 26 Kasım, tüm burçlar için yılın fırsatlarla dolu iki günü. Ancak Merkür, 6 Aralık’a kadar gerilediğinden imzaları erteleyin.

Haberin Devamı

KOÇ
Seyahat görünüyor
Haftaya olumlu bir başlangıç yapacaksınız. Jüpiter, 25 Kasım’da seyahat ve macera evinizdeki Güneş’e katılacak. Egzotik bir yere gitmek için bir davet alabilir, eğitiminizi ilerletme veya yazdığınız bir şeyi yayımlatma fırsatı yakalayabilirsiniz. Merkür, 26 Kasım’da Mars’la çakışacağından o gün ani ve acele kararlar vermeyin.

BOĞA
Anlaşmaları erteleyin
Bu hafta para konularına odaklanacaksınız. 25-26 Kasım, yılın en şanslı iki günü. Bir kredi başvurunuzun onaylandığını, telif ya da sigorta ödemesi gibi bir şekilde elinize önemli miktarda para geçeceğini öğrenebilirsiniz. Ancak anlaşmaları kesinleştirmek ve sözleşme imzalamak için Merkür’ün düze döneceği 6 Aralık sonrasını beklemek isteyebilirsiniz.

İKİZLER
Sosyalleşiyoruz
Sosyal etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir dönem. 27 Kasım’da size sadık kişileri kendinize çekeceğinizden, geçmişte iş yaptığınız kişilerle irtibata geçmek akıllıca olacak. Bekârsanız Venüs, 30 Kasım’da Uranüs’le bağlantı kurarken online bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

YENGEÇ
Yeni bir görev
İş ve sağlık konularının öne çıkacağı bir hafta. Halihazırda çalışıyorsanız iyi para kazandıracak bir görev alabilirsiniz. Merkür, 6 Aralık’a kadar gerileyeceğinden, sözleşme imzalamak için o tarihten sonrasını beklemek akıllıca olacak.

Haberin Devamı

ASLAN
Eğlence ve romantizm
Gezegen dizilişleri size eğlence ve romantizm getiriyor. 25 Kasım özel biriyle tanışmak, yaratıcı bir projeye başlamak ya da çocuklarınızla harika zaman geçirmek için ideal bir gün. Hafta sonu seyahat fırsatı çıkabilir.

BAŞAK
Evde parti zamanı
Bu hafta eviniz aktivitelerle dolu olacak. 25 Kasım’da evde bir parti verebilir ya da yurtdışından gelen misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Venüs, 30 Kasım’da Uranüs’e karşı gelirken satın aldığınız şeyden sonradan pişman olabileceğinizden, iyice düşünmeden alışveriş yapmayın.

TERAZİ
Kariyer hamlesi
Kısa bir yolculuğa çıkma, kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak bir eğitim programına kaydolma ya da yazarak veya konuşarak sesinizi duyurma fırsatları kapıda. 27 Kasım’da kardeşiniz hakkında iyi bir haber alabilirsiniz. Bu etki ayrıca, sınava girmek, sosyalleşmek veya eğlenmek için uygun ortam yaratacak..

Haberin Devamı

AKREP
Şans sizinle
Şans ve hediye gezegeni Jüpiter kazanç evinizde Güneş ve Merkür’le mutlu bir bağlantı kuruyor. Maaşınıza zam alabilir, ekstra gelir getirecek bir iş yapabilir ya da hediye olarak birinden para alabilirsiniz. 27 Kasım iş görüşmeleri yapmak ve bir iş planı yazmak için ideal bir gün.

YAY
12 yılda bir olur
Jüpiter burcunuzda Güneş’le uyum içinde. Bu, ancak 12 yılda bir gerçekleşen durum, çok istediğiniz bir şeyin gerçekleşmesine yardım edecek. Bir seyahat fırsatı yakalayabilir, çok ilginç bir konuyu öğrenebilir, âşık olabilir ya da ancak hayal edebileceğinizi düşündüğünüz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

OĞLAK
Biraz ara verin
Mahremiyet ve dinlenme evinizdeki Güneş sıkı çalışmaya biraz ara vermeye ihtiyacınız olduğunu söylüyor. 25 Kasım’da güzel bir dinlenme fırsatı yakalayabilirsiniz. 27 Kasım’da aklınıza ilham verici fikirler üşüşecek. 30 Kasım’da internet sitenizi yenilemek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA
Başarılı iş bağlantıları
25 Kasım’da başarılı olmanız için sizi destekleyecek ve sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu etki altında başarılı iş bağlantıları kurabilirsiniz. Bekârsanız seyahat ederken ya da semtinizdeki bir etkinlikte gözlerinizin parlamasını sağlayacak biriyle tanışabilirsiniz.

BALIK
Sesinizi duyurun
Bu hafta kariyeriniz parlayacak. Daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Daha iyi bir iş arıyorsanız 27 Kasım’daki Merkür-Jüpiter işbirliği size yardım edecek. Merkür, 6 Aralık’a kadar gerileyeceğinden, kontrat imzalamak için o tarihten sonrasını bekleyin.

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları