Paylaş
“Herkes herkesten esinlenebilir. Ayrıca ben Gülşen’den esinlenmekten gocunmam. Çok güzel giyiniyor.”
Çünkü Simge de bir şarkıcı olarak bazı rekorların sahibi.
Konser sayısı çok mesela, yılbaşında iki ayrı yerde çıkabiliyor.
En son “Aşkın Olayım”, “Öpücem”, “Üzülmedin mi” gibi şarkılarının yer aldığı “Ben Bazen” albümü Spotify tarihinde “en çok dinlenen kadın şarkıcı albümü” oldu.
Sanatçı egosuyla pekâlâ “Ne ilgisi var, herkesin tarzı farklı, Gülşen benden çalsın” gibi laflar edebilirdi.
Bravo. Hem başarılı, hem komplekssiz hem de dürüst.
Bu arada taraftarı olduğu Beşiktaş’ı takip etmeyi bırakmasının GS’li Icardi ile “sosyal flörtünden” çok önce olduğu ortaya çıktı.
Takibe takip istiyormuş Simge. Beşiktaş onu takip etmediği için çıkmış takipten.
İşte burada sanatçı egosu girmiş devreye. 5.4 milyon takipçisi olan Beşiktaş sadece 64 kişiyi takip ediyor. Onlar da kendi futbolcuları, sponsorları falan.
Bıraksın bence bu inadı. İnsan kendisini takip etmiyor diye takımına küser mi hiç?
Aleyna-keko-Çingen
Aleyna Tilki daha önce yaptığı “keko sevgili” açıklaması hakkında konuştu: “Hayatıma girecek kişi maço olabilir. Alışıldık bir keko istemiyorum. Benim kekoluk kriterim farklı. Alanıma saygı duyan keko seviyorum...”
Aleyna Tilki’nin önce Justin Bieber’a “Çingen” dediği için başına iş almıştı. Roman vatandaşları aşağıladığı gerekçesiyle.
Aleyna’ya hatırlatmak isterim: Tıpkı “kıro” ya da “barzo” kelimeleri gibi “keko” kelimesi de ırkçı çağrışımlar taşıyor. Bu kelime aslında Kürtçede “ağabey” demek.
Aleyna Tilki daha önce sosyal medyada ayı fotoğrafıyla şu paylaşımı yapmıştı: “Keko dediğimde sizin anladığınız ve benim anladığım.”
Aşk acısına karşı devlet desteği
Yeni Zelanda Sosyal Kalkınma Bakanı Priyanca Radhakrishnan, ayrılık acısı çeken gençler için 4 milyon dolarlık (yaklaşık 80 milyon lira) bir proje başlattıklarını açıkladı. Projenin adı “Daha İyi Sev”.
Aşk acısı çeken gençlere hazırladıkları videolarla destek olacaklarmış.
Çünkü her 10 gençten 6’sı biten ilişkinin ardından kendine ya da karşısındakine zarar verici davranışlar içine giriyormuş.
Priyanca Radhakrishnan, “Bu, dünya çapında başka hiçbir hükümet tarafından denenmemiş bir yaklaşım” diyor. Sayın Bakan, Sayın Bakan! Denenmez tabii.
Mesela aynı projeyi Türkiye’de uygulasanız kaç para harcamanız gerekeceğini tahmin edebiliyor musunuz?
Paylaş