TAZE FASULYE ÇORBASI
MALZEMELERİ
6-7 adet taze fasulye
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı beyaz un
1 çay kaşığı tuz
EZOGELİN ÇORBASI
MALZEMELERİ
1 su bardağı kırmızı mercimek
1 orta boy soğan
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı tereyağ
1,5 yemek kaşığı zeytinyağı
MERCİMEK ÇORBASI
MALZEMELERİ
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı dolusu beyaz un
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı dolusu salça
1,5 çay bardağı kırmızı mercimek
HAVUÇLU BROKOLİ ÇORBASI
MALZEMELERİ
1 avuç içi büyüklüğünde brokoli
1 adet havuç
1 adet mor havuç Bulamazsanız normal havuç kullanın
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı dolusu beyaz un
PATATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI
MALZEMELERİ
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı beyaz un
1 tatlı kaşığı salça
5-6 su bardağı su
TAVUK PAÇA ÇORBASI
MALZEMELERİ
2 adet tavuk but
4 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı beyaz un
3 diş sarımsak
UN ÇORBASI
MALZEMELERİ
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı et suyu
1 çay kaşığı tuz
KREMALI MANTAR ÇORBASI
MALZEMELERİ
250 gr mantar
1 yemek kaşığı tereyağı
1-2 diş sarımsak
1 küçük paket hazır krema
1 yemek kaşığı un