Arkan sağlamsa gerisi kolay

Haberin Devamı

Instagram sayfanızın dörtte üçü popo fotoğraflarıyla doluysa yalnız değilsiniz. Artık olay ‘popoyla’ bir yere gelmekte. Bu yola baş koyan isimleri hatırlayalım


Yıllarca, “Biz erkekler için giyinmiyoruz taam mı! Öyle olsa zaten giyinmezdik!” diye diye dilimizde tüy bitti. Sonunda artık işler değişti: “Artık erkekler için soyunmuyoruz” kısmına geldik! Instagram ana sayfam popo fotoğraflarıyla dolu. Yuvarlak, içine su basmışlar gibi, bir gıdım pürüz yok, ince bacakların üstünde duran 3 buçuk kiloluk et parçaları. Eskiden olsa, öyle bir poz gördüğüm zaman engeli basardım “Ne yapayım senin memeni poponu be kadın!” diyerek. Şimdiyse telefonu gözüme sokuyorum.Acaba kaçırdığım bir şey olabilir mi? O popoyu ne kadar zamanda bu hale getirdi, öncesi var mı? Günde kaç squat yaptı? Gariptir, bazı ‘popolar’ bizi spora özendirirken bazılarına bakınca ‘Aayy paçozz’u basıyorum. Arada nasıl farklar var, örneklerle açıklayalım.

Haberin Devamı


Üç farklı tarz


Mesela Hilal Cebeci, kadın şu an barış elçisi olsa, 7 dilde yazılmış üniversite makaleleri çıksa bile gazeteye koyacakları fotoğraf, makarna yemiş gibi yağlı ağzıyla iki eliyle göğüslerini sıkıştırdığı fotoğrafı olacaktır.
Cicişler, takip etmediğiniz halde vücutlarındaki bütün benleri ezbere bildiğimiz kardeşler. Öyle bir fiziğe sahip olmak ister miydiniz mesela? Ya da o renk saçlara? Şahsen hayır. O kadar büyük memeyi küçücük omuzlarım zaten taşıyamaz, orası başka bir mevzu.
Bir de anmadan olmaz, ‘büyük popo’ trendini ortaya çıkaran Kim Kardashian var. Devasa popişi, yayık memişleri, incecik beliyle bize bir umut oldu. ‘Lan büyük popo moda olmuş!’ diye yurdumun dört köşesinde kızları bayram ilan etti. “Onunki benden büyükmüş” diye sevinir olduk. “O kıyafet, sıfır bedene yakışır” dedik, kadın giydi bir göz alıştı sanki. Evlendi, hop boşandı. Üstüne hamile kaldı, aaa ne oldu demeden bir daha evlendi. “Ayy bunun pornosu yok muydu?” muhabbetleri bile bitti. Tek konuşulan şey, “Günde 4 saat spor salonundan çıkmıyormuş. Esneme hareketi yapmıyormuş canım ondan şişiyormuş. Yağ ekletmiş ya orasına. Ama çirkin kadın. Makyajsız gördün mü? Kısa boylu di mi o?”

Haberin Devamı


Kim ‘in’ kim out


Sporcu sutyeni ve taytıyla poposunu gösteren kızlar in! Detox suları, spor salonu manzaraları, spor ayakkabıları, hafif yemekler fotoğrafları da işin bonusu. Dantelli sutyenle, ağzını öne doğru getirmiş, dili her an çıkacak gibi duran yalnızlıktan sıkıldığını belli eden kızlar ‘out’! Bir de Allah aşkına, kaç tane öyle poz verebilirsin. Birinde üstünü soydun, birinde altını, hadi birinde de kedi gibi oldun, devam niteliği taşımıyor. Aa bu arada, Allah bilmiş de beni o kızlardan biri yapmamış. Kimse kusura bakmasın ama donumla dolaşırdım ortada. O kadar çalışacam, terimden ter akacak. “O popoyu doğru oranda büyüteceğim” diye kendimi squat’a vuracam, gün boyu çömelip çömelip kalkacam. Ee ne diye? Üç gün tatilde bikini giymek için. Yazıktır günahtır yemin ederim!

Yazarın Tüm Yazıları