Gergin bir sabah

Sabahtan itibaren öğle saatlerine kadar ilişkilerde eleştiriler, şikayetler ve fikir çatışmaları yaşanabilir.

Haberin Devamı

Ayrıca maddi anlamda aşırılıklara kaçabiliriz. Ama akşam saatlerinde türlü hoşluklara veya aşk hayatımızı ya da sevgi temalı ilişkilerimizi ilgilendiren konularda sürprizlere açığız.
Rutinin dışında ilişkiler veya mevcut ilişkilerde sürpriz planlar, keyifli aktiviteler söz konusu olabilir!
Hepinize keyifli pazarlar. Sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Yeteneklerinizi ve belli özelliklerinizi farklı şekilde kullanmanız durumunda ekstra gelirler elde edebilirsiniz. Biraz dinlenmeniz ve rahatlamanız, kendinize gelmenizi sağlayacaktır. Diyete veya spora başlamanın zamanı gelmiş olabilir.

BOĞA
Duygularınızı kontrol edememeniz bazı sırların açığa çıkmasına yol açabilir. Seyahatler ve sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmek kendinizi iyi hissettirecek. Özel hayatınızdaki sorunların sizi eğlenmekten, yeni projelere başlamaktan alıkoymasına izin vermeyin.

Haberin Devamı

İKİZLER
Duygularınızı kontrol etmeniz gerekmiyor. Bu sayede askıda kalmış sorunları çözmeniz gerektiğini daha net görebilirsiniz. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda daha dikkatli olmalı, duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

YENGEÇ
Saygı duyduğunuz bazı kişiler yapmak istediklerinizin farkına varıp başarılı olmanızı sağlayacak önerilerde bulunabilir. Katılacağınız seminer veya seyahatler orijinal planlarınızı devreye sokmanıza yardım edebilir. Faydalı ilişkiler söz konusu olabilir.

ASLAN
Ufku geniş veya konusunda tanınmış kişilerin oluşturduğu gruplara dahil olmanız durumunda kişisel değişiklikler yapabilir, kendinize başkalarına yardım edebilecek zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler.

BAŞAK
Rekabet ortamlarına girebilirsiniz. Ancak risk almamalı ve fiziksel kapasitenizi zorlamamalısınız. Aşk hayatında yanlış anlaşılmalara bağlı sorunlar yaşanabilir. Şikayet etmeden veya eleştirilerde bulunmadan önce gerçekleri öğrenmeye bakın.

TERAZİ
Hareketlerinize dikkat edin, gereğinden fazla sinirli olabilirsiniz. Yardımseverliğiniz ve jestleriniz kendinize dahi iyi gelecektir. Seyahatler ya da ziyaretler akılda kalıcı anılara zemin hazırlayabilir. Ortaya çıkabilecek sırlar sizi tuhaf bir duruma da sokabilir.

Haberin Devamı

AKREP
Keşkelerle hayat geçmez, kaçırdıklarınıza değil olan bitene odaklanmalı ve keyfini çıkarmaya çalışmalısınız. Aşırı harcamalarda bulunmamak kaydıyla sevdiğiniz bir kişiye yapacağınız jestlerin yüksek geri dönüşleri olabilir.

YAY
Hafta sonunda yalnız kalmaya çalışmanızda yarar var. Sizin için önemli veya kontrolü elinde tutan kişilerle sorun yaşamınıza neden olabilecek her şeyden de uzak durmanız önem taşıyor. Tartışmalara ve gergin ortamlara gimemeye özen gösterin.

OĞLAK
Bugünlerde özgün şeyler deneme fırsatı bulursanız sakın kaçırmayın. Maddi başlıklı konularda ise daha gerçekçi olmalı ve son derece mantıklı davranmalısınız. Bazı konularda, anlaşmalar ve pazarlıklar dikkat gerektiriyor.

Haberin Devamı

KOVA
Mantıklı ve sakin olmaya çalışmanız gereken günlerdesiniz. Neler yapabileceğinize sakin kafayla karar vermeniz, ilerlemenizi de kolaylaştırabilir. Biraz romantizm veya keyifli planlar özel yaşamınıza iyi gelecektir.

BALIK
Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri kariyeriniz için cazip konulara dönüştürebilirseniz, harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Dış faktörlere bağlı gelişmeler ön planda, samimi olmalı ve sezgilerinizin yönlendirdiği yere gitmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları