Şehir Hastanesi’nin otopark metastazı

Adının açıklanmamasını rica eden Bursa Şehir Hastanesi doktorlarından olan okurumuz oldukça öfkeli ve oldukça dertli.

Haberin Devamı

Şehir Hastanesi’nin otopark metastazı
Öfkenizde de dertli olmanızda da kesinlikle haklısınız doktor hanım. Ama lütfen sakin olunuz. Çünkü sizler bizler için çok değerlisiniz. Doktor hanım özetimle şöyle diyor:

ŞİKAYETLERLE BOĞUŞUYORUZ

Şehir Hastanesi’nin otopark metastazı
“Muhammet Bey, 3 Aralık 2022 tarihli köşenizde hastanemiz hudutlarında zuhur eden saygısızlık örneği olan başıboş parklanmalara değindiğiniz yayımınızı görünce cidden sevinmiştik. Ama hiç bir şey değişmedi. Bilakis otopark kanseri, en hızlı metastaz olan pankreas kanseri gibi ilerliyor! Oluşturulan durumdan asıl mustarip olan bizleriz. ‘Asıl’ derken de; bu metastazcılar bir gün varlar diğer günler yoklar! Ama bizler her gün buradayız ve işimizdeki yoğunluk yetmiyormuş gibi bir de oluşturulan saygısızlıklarla alakalı olarak gelen şikâyetlerle boğuşuyoruz!

Haberin Devamı

HAFTA İÇİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

Şehir Hastanesi’nin otopark metastazı
Size yollamış olduğum 52 ayrı kare fotoğrafı hafta sonunda çektim. Mesai günlerindeki rezaleti tarif etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Kızgınlığımızdan, öfkemizden ve dertlerimizden dolayı hasta olduk. Derdimize çare bulacak doktor bulamadık!”

3 KATLI OTOPARK VAR!

Şehir Hastanesi’nin otopark metastazı
Gerçekten utanç verici bir durum bu doktor hanım. Oysa ki hastanenin altında fevkalade güzel ötesi hem de ücretsiz olarak kullanımımıza sunulmuş olan otopark alanları var. Üstelik her bölüm için ayrı ayrı düşünülerek yapılmış... Hem üç katlı hem aynı anda on binlerce araca otopark imkânı sunarken…

SİZE AMELİYAT ŞART!

Şehir Hastanesi’nin otopark metastazı
Siz; bazı bencil halkımız! Hak hukuk, sevgi ve saygı bilmezlerimiz! Oraya, çare aramaya ya da çare arayan eşlerinize dostlarınıza moral olmak için gidiyorsunuz değil mi? Aferin sizlere öyleyse! Vaziyete göre Bursa Şehir Hastanesi’ndeki kural tanımaz ve hak hukuk bilmez saygısızların metastaza uğrayan otopark kanserinin ameliyatları şart olmuş!

Haberin Devamı

ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN

Bu ameliyatı da işinin en iyi doktorları olan Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nden sorumlu Müdür Yardımcısı Uğur Toksoy, Şube Müdürü Yücel Öktem ve Emniyet Amiri Mustafa Güler yapar mı? Hem de en alasıyla yapar! Sizlere ve ekibinize şimdiden hayırlı ameliyatlar diliyorum! Hastalarınıza şimdiden ‘geçmiş olsun’ diyorum!

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

1650 GRAM İLAÇ KULLANILDI

“FARELİ alana çözüm lazım’ başlığınızla yayımlamış olduğunuz haberinize istinaden, belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kasım Önadım Bulvarı üzerinde bulunan boş arazide, 14 noktada 1650 gram kemirgen ilacı kullanılarak ilaçlama yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü.”

TEŞEKKÜRLER

Haberin Devamı

Değerli Yıldırım Belediyesi. Oldukça meşakkatli çalışmalarınıza şahit olarak yollamış olduğunuz video kaydınızı izledim. İvedi çalışma için talimat veren Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz’a, süreci bizzat yöneten Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Altuntaş’a, koordinasyonu sağlayan Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü Uzmanı Bayram Adaletsever’e ve kıymetli emekçi kardeşlerime teşekkür ederim.

Yazarın Tüm Yazıları