Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak?

Adının açıklanmamasını rica eden BURULAŞ çalışanının şikayeti

Haberin Devamı

Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak

“İş bitiyor kazı başlıyor, başlığınızla yayımlamış olduğunuz şikâyetimdeki kazılar (Acemler / Bursaspor BBOİ durak alanı) kapandı. Ancak her kazı alanının önünde muhtelif derinliklerde kuyular ve de kuyulardan çıkan borular bırakıldı. Onlarcası fotoğraf arasında bulunan iki ayrı poza ayrıca dikkat çekmek isterim onları yayınlarsanız sevinirim. Fotoğraflada çocuklar kuyunun etrafında!

Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak

Bunun ehemmiyeti hangi ilgili yetkilinin umurunda? Bence hiç birisinin! Aksi olsaydı şayet böylesi durum oluşur muydu? ‘Önce İş Güvenliği’ sloganı kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?” diyor. Sevgili Hürriyet Bursa okurumuz, dikkatiniz, ilginiz ve de bildirimleriniz için teşekkür ederim. Ancak o kuyulardan birine düşen bir çocuk oldu mu? Ya da düşme sonucu yaralanan birisini gördün mü? Görseydin ya da duysaydın onu da bildirirdin diye düşünüyorum. Dolayısıyla ortada bir sorun var mı? Yok! Olsaydı duyardık sanırım!

 

Kim alacak kim kaldıracak?

Haberin Devamı

Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak

Hürriyet Bursa okuru Tofaş (Fabrika) Boya Metod Bakım Uzmanı olan Üzeyir Uygun, bakınız ne diyor: “Nilüfer ilçesi Kültür Mahallesi Onurlu Sokak girişindeki kaldırımda yerde iki seksen uzanan trafik işaret levhasını kim alacak? Tam üç aydır böyle. Ayrıca yanındaki çakma komşusu Mısır Piramit’ini (!) kim kaldıracak? O da beş aydır böyle. Bu esnada görme engelli vatandaşlarımızın özel taşları da (yalan taşları) nasibini almış!”

 

Tanesi 150 lira

Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak

Haberin Devamı

Bursa Büyükşehir Belediyesi zabıta memurlarından olan okurumuz: “BUSKİ Genel Müdürlük hizmet binası önüne denk düşen caddeye dikilen delinatörlerin neredeyse tamamı yok edilme derecesine getirildi. Buna da ‘dur’ diyecek bir yetkili yok. Gördüğünüz delinatörlerin tanesi 150 lira civarı. Yazık ki hem de ne yazık…” diyor. Bunu il geneline vuracak olursak on binlercesi aynı vaziyette. Yetkililere duyurulur.

 

Bedava hizmet ayaklarınıza gelmiş ama…

Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak

Yeniceabat Mahallesi sakinlerinden olan okurumuz Ali Kemal Işık, özetimle şöyle diyor: “Osmangazi ilçesi Armutköy Mahallesi girişinde, kaldırım üzerinde yan yana bulunan iki adet ağaç direk var. Bu direkler sadece bomboş bir gövdeden ibarettir. Yani hiçbir görevleri yoktur. Ayrıca direklerden birisi görme engelli vatandaşlarımız için serilmiş olan özel taşların üzerine dikilmiştir. Bu işe ne dersiniz Muhammet Bey?” Mademki bana sordunuz diyeyim o vakit Ali Kemal Işık. Direklerin enerji ve telekomünikasyon hizmetine aracılık etmemesini avantaja çevirin derim. Şöyle ki; iki direk arasına hamak serin ya da salıncak ipi gerin! Bedava hizmet ayağınıza gelmiş şikâyeti bırakın!

 

Haberin Devamı

 Hürriyet Bursa Yazıyor Sorunlar Çözülüyor

 

Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak

Türk Telekom

 

 Çocuklar kuyunun içine düşünce mi kapıtılacak

HASTA OLMADAN TEMİZLENMELİ başlıklı yayımımızla birlikte aynı gün içinde Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nce arandım. Abonemiz, iş insanı Seher Gümüş’ün şikâyetine konu olan çok kirli ankesörlerin temizliklerinin yapıldığı yönünde bilgilendirildim. Bunu da şahit fotoğraflarıyla birlikte desteklediler. Ellerinize sağlık Türk Telekom…

Yazarın Tüm Yazıları