Partneri belli oldu

Güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın başrolünde yer aldığı “Aşk Sokakta” isimli filmin diğer başrolü, Hasan Denizyaran oldu.

Haberin Devamı

Juli Yapım imzalı yeni romantik komedi filmi “Aşk Sokakta”nın başrol oyuncuları netleşti. Başrolleri paylaşacak isimler Burcu Kıratlı ve Hasan Denizyaran olacak. Denizyaran, “Arka Sokaklar” dizisindeki ‘Komiser Kadir’ rolüyle biliniyor. Hem tarihi hem de drama rollerini başarıyla canlandıran Burcu Kıratlı, bu kez romantik komedi türündeki filmle hayranlarının karşına çıkarak sürpriz yapacak.

Partneri belli oldu

İddialı filmin yönetmenliğini Hasan Doğan üstlenirken, senaryo Afak P. Hasani imzası taşıyor. Burcu Kıratlı, filmde ‘İdil’ karakterine hayat verecek. ‘İdil’ rolü için partner arayışları bir süredir devam ediyordu ve sonunda rolü Hasan Denizyaran kaptı. Filmde İdil ile Rüzgar’ın, evlenme kararı aldıktan sonra yaşadıkları olaylar ve İdil’in düğün günü yaşadığı hayal kırıklığı sonrası evlilikten vazgeçmesiyle başlayan hikâyesi anlatılacak.
“Aşk Sokakta” filminin çekimlerine temmuz ayının ilk haftası Didim’de başlanması planlanıyor. Romantik komedi türündeki film, sıcak yaz günlerinde izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Sınırları aşan iş birliği

Lüks mücevher tasarımcısı Begüm Khan, dünyaca ünlü restoran markası Caviar Kaspia ile iş birliğine imza attı. 

Partneri belli oldu

‘Havyar Sanatı’nın ünlü ismi Caviar Kaspia ve Begüm Khan, bu ortaklıkla Paris’in sofistike yaşam tarzını yansıtan büyüleyici bir koleksiyon sunuyor. 

Partneri belli oldu

İş birliğinden doğan koleksiyon, Paris’teki Caviar Kaspia Restaurant’ta yapılan bir davetle tanıtıldı.

Partneri belli oldu

 Begüm Kıroğlu ile Caviar Kaspia sahibi Ramon Mac Crohon ev sahipliğinde gerçekleşen davete dünya jet-set’inden çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Partneri belli oldu

Caviar Kaspia, bu yaz başında da Maxx Royal Hotel’le iş birliği yaparak, tatlarını Bodrum’a getirdi. Alexis Mabille tarafından tasarlanan restoran, Osmanlı motiflerinden ilham alan dekorasyonu ve deniz manzarasıyla doğal dokuyu çağdaş bir yorumla buluşturuyor.

Partneri belli oldu

Bodrum’da sanat dolu bir yaz

Geçtiğimiz yıllarda KÖNİG Galerie ve Perrotin gibi ünlü galerilerin sergilerine ev sahipliği yapan Bodrum Loft, bu yıl ise Avrupa’nın önde gelen bir başka galerisi Thaddaeus Ropac ile iş birliği yaparak “Persona” sergisini sanatseverler ile buluşturuyor.

Partneri belli oldu

4 Temmuz-1 Eylül 2024 tarihleri arasında açık kalacak ve küratörlüğünü Artsa Danışmanlık’ın kurucusu Selcan Atılgan’ın üstlendiği “Persona” sergisi, vizyoner sanatçılar Erwin Wurm, Tony Cragg, Tom Sachs ve Sylvie Fleury’nin objektifinden çağdaş heykel sanatının çok yönlü dünyasını keşfetme imkânı sunacak.

Haberin Devamı

Partneri belli oldu

Yazarın Tüm Yazıları