Bayram haftasında bol seçenek

Bayram tatilini film izleyerek geçirmek isteyenler için bu hafta sinemalarda bol seçenek sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Beyazperdenin yeni Marvel kahramanı “Ant-Man”, klasik dramalardan hoşlananlara Marion Cotillard’lı “Bir Zamanlar New York”, korku isteyenler için “Dehşet Gecesi”, romantik komedi “Aşkın Dili”, striptizci oğlanlar şenliği “MMXXL” haftanın filmleri.

Bu ormandan çıkamazsın
Dehşet Gecesi
Exists
Yönetmen: Eduardo Sanchez
2014/ABD/81’

“The Blair Witch Project/Blair Cadısı”nın yönetmenlerinden Eduardo Sanchez’in yönettiği film, hafta sonunu geçirmek için Teksas ormanlarına giden bir grup arkadaşın yaşadığı korkunç olayları konu alıyor. El kamerasıyla çekilmiş korkular hala ilginizi çekiyorsa...

Boyu küçük, gücü büyük
Ant-Man
Yönetmen: Peyton Reed
2015/ABD/117’

Marvel dünyasında kahramanlar bitmiyor. Bu kez boyunu küçülterek gücünü artıran, Yenilmezler ekibinin kurucu üyelerinden Ant-Man’le tanışıyoruz. Gerçekte uzman bir hırsız olan Scott Lang’in edindiği yeni güçle Ant-Man’e dönüşmesi ve dünyayı kötülerden kurtarışını izleyeceğimiz filmde Paul Rudd, Evangeline Lilly ve Michael Douglas başrollerde.

Haberin Devamı

Aile sırları
Fırtınanın Ortasında
Strangerland
Yönetmen: Kim Farrant
2015/Avustralya-İrlanda/112’

Catherine ve Matthew Parker çifti çocukları ile birlikte çöl kıyısındaki küçük bir kasabaya taşınırlar. Çocukları Lily ve Tommy öldürücü çöl fırtınasının hemen öncesinde gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Kasabanın polisi David Rae’nin yürüttüğü geniş çaplı arama operasyonuna kasaba halkı da destek olur. Fakat operasyon devam ederken Parkerlar ile ilgili çok ilginç gerçekler ortaya çıkmaya başlar. Gerilim-drama türündeki bu ortalama film, Nicole Kidman Joseph Fiennes ve Hugo Weaving’i bir araya getiriyor.

Madame Bovary aramızda
Aşkın Dili
Gemma Bovery
Yönetmen: Anne Fontaine
2014/Fransa-İngiltere/99’

İngiliz çift Gemma ve Charlie Bovery, bir Fransız kasabasına yerleşir. Gemma’nın ünlü roman kahramanı Madame Bovary ile olan isim benzerliği, aynı zamanda bir edebiyat tutkunu olan fırıncı Martin’i derinden etkiler. Güzelliğiyle bütün kasabayı büyüleyen Gemma, kasabadan yakışıklı bir delikanlının ve eski sevgilisinin de denkleme girmesiyle kendini bir aşk macerasının içinde bulur. “Pers Prensi: Zamanın Kumları”, “Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları” gibi büyük bütçeli filmlerde görmeye alıştığımız Gemma Arterton’ı bu kez kendi halinde bir romantik komedide izliyoruz.

Haberin Devamı

Gençler tatilde
Kanlı Tatil
Indigenous
Yönetmen: Alastair Orr
2014/ABD/86’

Panama’ya tatile gelmiş bir grup Amerikalı gencin halk arasında korkunç söylentilere neden olan Darian Ormanları’nda başlarına gelen felaketleri anlatan “Kanlı Tatil”, kötü bir televizyon filmi havasında. Benzer konuda ilerleyen “Dehşet Gecesi” bile daha iyi bir seçenek olacaktır.

Soyun soyun nereye kadar
Magic Mike XXL
Yönetmen: Gregory Jacobs
2015/ABD/115’

Formunun zirvesindeyken striptizcilik hayatını noktalayan Magic Mike, üç yıl sonra sahnelere geri dönüyor. Ekibi toplayıp son bir gösteri yapmak için hem de... Channing Tatum, Matt Bomer ve Joe Manganiello’dan oluşan striptiz ekibini özleyenler sinemaya...

Haberin Devamı

Marion’un çilesi
Bir Zamanlar New York
The Immig
Yönetmen: James Gray
2013/ABD/120’

1921’de, Polonya’dan New York’a göçmen olarak gelen Ewa Cybulski, hastalığından dolayı kız kardeşi Magda karantinaya alındığı için tek başına kalır. Magda’yla bir araya gelmek adına bütün umutları tükenen Ewa bir anda kendini Bruno’nun ağına yakalanmış bulur. Marion Cotillard, Joaquin Phoenix ve Jeremy Renner’ın başarılı bir birliktelik yakaladıkları film, klasik dramalardan hoşlananların ilgisini çekebilir.

Yazarın Tüm Yazıları