Eğlenceye devam

İşletmeciliğini Şeniz Bengüer’in yaptığı Babe Night Club, ekim ayında da hız kesmiyor ve dans müziğinin önemli Dj’lerini ağırlamaya devam ediyor.

Dün gece Justin Martin’in müzik yaptığı mekanda bugün de Rodney Hunter DJ kabininde olacak. Bu arada Bengüer’in bir de sürprizi var; Babe Bar&Lounge yakında Bebek’te kapılarını açacakmış.

Patricia Field İstanbul’a geliyor

"Sex and The City", "Ugly Betty" ve "Devil Wears Prada" filmlerinin kostüm tasarımcısı, dünyaca ünlü stilist Patricia Field, Mark&Spencer için 2008 Sonbahahar-Kış sezonuna özel bir koleksiyon tasarladı. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Lucy Liu ve Meryl Streep gibi dünyaca ünlü starların modacısı, iki Emmy ödüllü Patricia Field’ın hazırladığı koleksiyon, İngiltere başta olmak üzere dünya genelinde sadece belirli Marks& Spencer mağazalarında satışa çıktı. Londra ve Yunanistan’da tanıtılan koleksiyonun 22 Ekim’de Türkiye’de gerçekleştirilecek lansmanı için ise hazırlıklar son hızıyla devam ediyor. Ünlü tasarımcı 22-23 Ekim’de Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenecek Perakende Günleri’ne de guru olarak katılacak.

Danışmanlık şirketi kurdu

Elif Dürüst, Gülin Bayındır’la ortak olarak İstanbul İletişim Danışmanlık adlı bir şirket kurdu. Dürüst, bu şirkette müşterilerine kurumsal iletişim, kurum içi iletişim, pazarlama iletişimi, sponsorluklar ve medya ilişkileri üzerine hizmet vermeyi planladıklarını söylüyor. Aynı zamanda sektör analizi, gizli müşteri ve marka konumlandırma çalışmalarına da ağırlık vereceklerini ifade ediyor.

Fuarı ailece gezdiler

CNR’da düzenlenen Auto Show fuarı, otomobil meraklılarını bir araya getirdi. İlk gününde neredeyse izdiham yaşanan fuarı gezmeye gelenler arasında Varol-Nilgün Dereli çifti, kızları Nazlı ve Zeynep ile damatları Kerim Oba da vardı. Aile, en çok Ferrari standında oyalandı. Servet değerindeki araçları uzun uzun inceledi.

Lipsi açıldı

Kaya Demirer’in sahibi olduğu Niş Bar, adı ve konsepti değiştirilerek yeniden açıldı. Niş’in yerine açılan Lipsi, adını küçük bir Yunan adasından alıyormuş. Yunan müziklerinin çalındığı bu mekan, eğlencesi bol bir lokanta olmasının yanı sıra bar ve gece kulübü olarak da hizmet verecekmiş. Kaya Bey ile kız arkadaşı İrem Güreli, gecede örnek bir ev sahipliği sergiledi. Konuklar arasında bulunan Ceyla Aysal ise Lipsi’nin atmosferini çok sevdiğini, haftanın birkaç gecesi mutlaka buraya uğrayacağını söyledi.

İşadamı, fotoğraf sanatçısı Mehmet Günyeli’nin son çalışması olan "İnancın Dansı" adını verdiği "Dervişler" serisinden oluşan siyah beyaz fotoğrafları, 2008 yılında ilk kez Contemporary istanbul’da Galeri Baraz standında sanatseverlerle buluşacak. Bu yıl 3. düzenlenecek olan Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 16-19 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.
Yazarın Tüm Yazıları