Suriyeli kadınlar için alışveriş

Şirin Yalçın ve Elif Dürüst’ün kurucusu olduğu Aralık Derneği, Doğan Grubu’nun desteğiyle ülkelerindeki iç savaştan kaçan Suriyeli kadınlar için “Sınırsız Atölye” adlı projeye imza atmıştı. İş dünyasının kadın patronları geçtiğimiz hafta sonu da Sınırsız Atölye’de yapılan ürünleri satın alarak Suriyeli kadınlara destek oldu.

Haberin Devamı

Suriyeli kadınlar için alışveriş


Aralık Derneği’nin de başkanı olan Şirin Yalçın, Nişantaşı ve Zorlu AVM’den sonra Sırmaıson’un üçüncü mağazasını Akmerkez’de açtı. Gümüşten altına, porselenden kristale kadar aralarında Ercuis, Raynaud Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn ve Griffe’nin de olduğu dünyaca ünlü birçok markanın çatal-bıçak, yemek takımları ve aksesuvarlarının tanıtıldığı Sırmaıson’un açılışı iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

Suriyeli kadınlar için alışveriş
Arzuhan Doğan Yalçındağ

Açılışa katılan iş dünyasının kadın patronları Sınırsız Atölye Projesi kapsamında üretilen Amerikan servis, peçete, minder, yastık, bileklik, kolye, kitap ayracı, lavanta torbası, toka ve cam aksesuvar gibi ürünleri satın alarak Suriyeli kadınlara destek oldu. Aralık Derneği Başkanı Şirin Yalçın, üretilen ürünlerin Altıncı Cadde, D&R, Douglas, Mudo, Mutlu Mikrop, Sırmaison, RB Living mağazalarında satışı yapıldıktan sonra elde edilen gelirin kamptaki sosyal tesislerdeki atölyelerde çalışan kadınlara dağıtılacağını söyledi.

Haberin Devamı

Suriyeli kadınlar için alışveriş
Hanzade Doğan Boyner

Suriyeli kadınlar için alışveriş
Arzu Sabancı
 

Toy Room eğlencesi İstanbul’da

Suriyeli kadınlar için alışveriş

Merkezi Londra’da olan dünyaca ünlü gece kulübü Toy Room Club, Dubai ve Mykonos’tan sonra geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da da açıldı. Toy Room Club’ın Londra’daki kurucusu Luca Maggiora ve Cihan Şensözlü’nün ev sahipliği yaptığı açılış iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Açılışta konuştuğum Luca Maggiora, İstanbul gece hayatına farklı bir soluk getireceklerini söylerken, Londra’dan gelen DJ Flavio Rodriguez’in performansıyla renklenen eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

 

Sosyal aşk

Suriyeli kadınlar için alışveriş

Ömer-Arzu Sabancı çiftinin büyük oğlu Hacı Sabancı ile manken Özge Ulusoy’un aşkı doludizgin sürüyor. 30 Ekim’de Monaco’daki Tarkan konserinde gördüğüm sevgililer birlikte görüntü vermek istemezken, tatilde çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Belgrad Ormanı’nda spor yapan sevgililerden Hacı Sabancı, Ulusoy’la çektirdiği selfie pozunu Instagram hesabında yayınladı.

 

Haberin Devamı

Anne ve bebek sağlığı için

Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı, InterContinental Istanbul Otel’de bir etkinlik düzenledi. Evoria ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve sunuculuğu Ece Vahapoğlu’nun üstlendiği etkinlikte ünlü moda tasarımcısı Mehmet Köymen, 2016 Summer Haute Couture koleksiyonunu tanıttı. Antikacı Uğur Batur’un yönettiği bir de müzayedenin gerçekleştirildiği etkinlikten elde edilen gelirin İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi için alınacak cihazların alımı için kullanılacağı belirtildi.
 

Özel gösterim

Suriyeli kadınlar için alışveriş

Gezegen C adlı tiyatro oyununun prömiyeri önceki gün BKM Tiyatro’da yapıldı. Carrefoursa ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) işbirliğiyle sahneye konulan oyunu Belçim Bilgin ve oğlu Rodin, Deniz Akkaya ve kızı Ayşe, Ebru Akel ve oğlu Eren, Burak Hakkı ile sevgilisi Gülşen Potuk ve oğlu Rüzgar, Ayşe Kucuroğlu ile kızı Selma, oğulları Osman-Kemal ve Cenk de izlemeye gitti. İstanbul özel gösterimin ardından Türkiye turnesiyle Anadolu’yu dolaşacak olan “Gezegen C” çocuklara taze gıdanın önemini öğretmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

 Suriyeli kadınlar için alışveriş

Prömiyere oğlu Rodin ile giden Belçim Bilgin, Beşiktaş forması giyen oğlu için, “Rodin koyu bir Beşiktaş taraftarı. Bu formayı da buraya gelmeden önce bana aldırdı. Ona Beşiktaş hakkında ne sorarsanız söyler. Evde babasıyla birlikte sürekli maç izliyorlar. Bugün de birlikte vakit geçirelim diye tiyatro izlemeye geldik” diye konuştu.

Suriyeli kadınlar için alışveriş

Deniz Akkaya, “Tiyatro oyunlarını Ayşe de ben de çok seviyoruz. Ve çok özlemiştik. Birlikte tiyatro izlemekten çok keyif alıyoruz” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları