Osman Hattat’tan öpücüksüz #TBT

Geçen yıl genç sevgilisiyle Atatürk Havalimanı’nda öpüşürken görüntülenen Galatasaray Spor Kulübü’nün eski yöneticilerinden işadamı Osman Hattat, perşembe günü #TBT yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazandığı 2000 yılında kulübün yönetim kurulu üyesi olan işadamı Osman Hattat, geçen perşembe günü Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. 57 yaşındaki Osman Hattat, geçen yıl dudak dudağa öpüşürken görüntülendiği genç sevgilisiyle bir yıl sonra, üstelik aynı kıyafetlerle objektife yakalandı. Osman Hattat ve sevgilisi böylelikle, sosyal medya kullanıcılarının perşembe günü açılımı ‘Throwback Thursday’i uygulamış gibi göründü. Çift, bir yıl önceki kıyafetleriyle objektife yansıyınca ‘eski bir fotoğrafın yeniden kullanıldığı zaman etiketlediği TBT’yi hayata geçirmiş oldu.

Bu öpücük nişan bozdu

Osman Hattat 1984 yılında Hülya Avşar ile nişanlanmış ancak Avşar’ın İbrahim Tatlıses ile çevirdiği ‘Mavi Mavi’ filminde ünlü türkücü ile öpüşme sahnesi yüzünden ayrılmışlardı.

 

Çifte kutlama

Haberin Devamı

Form Düğme ve Aksesuvar firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oktay ile eşi Esra Oktay, oğulları Eymen Oktay’ın sünnet düğününde nikah tazeledi. Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus Hotel’de gerçekleşen sünnet düğünü, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Mehter takımının gösterileriyle renklenen düğünde Alişan da şarkılarıyla sahnedeydi.

 

Şirin’den ışık anahtarı

Bee Goddess adıyla yarattığı müvecher markasıyla İstanbul ve Bodrum’dan sonra Londra’daki Harrods’ta da mağaza açan Ece Şirin, yeni koleksiyonunu tanıttı. Şirin,  “Divine Lights’ (Işık Anahtarları) adını verdiği koleksiyonda, ‘Es-Sabur’, ‘El-Hakk’ ve ‘Vav’ kelimelerinin ‘hat’la yazıldığı tasarımlarla, mücevher tutkunlarını manevi yolculuğa çıkarmayı amaçladığını söyledi.

Hızlı çapkın

Temmuz 2015’te eşi Güler Arnas’ı kanser nedeniyle kaybeden ünlü mimar ve koleksiyoner Naim Arnas, çapkınlıkta hız kesmiyor. 2016’nın ilk günlerinde genç sevgilisiyle Nişantaşı’nda da el ele görüntülenince “Dulum, yetimim, öksüzüm, yalnızım kime ne” diyerek gazetecilere sitem eden Arnas, önceki gün de Cihangir’de genç bir kadınla objektife takıldı. 66 yaşındaki Arnas, gazetecilere ‘Çekmek zorunda mısın’ dedikten sonra üstü açık kırmızı Ferrari’siyle hızla uzaklaştı.

 

Summer Party

Haberin Devamı

Mayo ve bikini markası Calzedonia, 2016 Yaz sezonu için şıklığını plajlara da taşımak isteyenlere için hazırladığı özel koleksiyonunu Bodrum Midtown AVM mağazasında tanıttı. Ünlü isimlerin katıldığı Calzedonia Summer Party’de şık ve modern oluşu kadar rahatlığıyla da dikkat çeken modeller ilgi gördü.

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları