Mücevher modası

Mücevher tutkunları, Bilgün Dereli’nin 10 Karaköy A Morgans Original’da verdiği davette buluştu.

Haberin Devamı

Dereli, davette B Point markasıyla hazırladığı koleksiyonlarını tanıttı. İş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getiren davetin konukları arasında Ümit Boyner, Bettina Hakko, Zeynep Çarmıklı, Ayşegül Dinçkök, Yasemin Aloğlu, Evin Şaşmaz, Dilek Hanif, Suzan Toplusoy, Gülden Büyükuçak, Şebnem Dinçgör ve İnci Aksoy da vardı.


Kraliçe onuruna yaz partisi

İngiliz Ticaret Odası’nın Taksim’deki İngiltere Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlediği yaz partisi, diplomatik çevrelerle iş dünyasını buluşturdu. Kraliçe II. Elizabeth’in 89’uncu doğum günü onuruna düzenlenen partiye, İstanbul İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner, İngiliz Ticaret Odası Başkanı Chris Gaunt ve Alan C. Mellaart ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Elton John’a benzeyen bir sanatçısının şarkılarıyla renklendi.

Haberin Devamı


Kunt’a Fransız nişanı

Prof. Dr. Arzu Kunt, Fransız Devleti tarafından Fransız eğitimine ve kültürüne katkılarından dolayı “Chevalier dans l’Ordre des Palmes Academiques” nişanına layık görüldü. Nişan takdim töreni, Fransız Sarayı’nda düzenlendi. Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı.


Türkiye’nin gurme dergisi çıktı

Gecce Yayın Gurubu tarafından hazırlanan ve Kenan Erçetingöz, Güngör Uras, Ertuğrul Özkök, Güneri Cıvaoğlu, Fatih Altaylı, Ahmet Örs, Ali Esad Göksel, Sermet Severöz, Hasan Sabuncu, Mike Norman, Arda Türkmen, Dilara Koçak ve Olcayto Ahmet Tuğsuz’un seçimlerinden oluşan “Best Restaurant Summer – 2015” dergisi çıktı. 300 sayfalık rehberde İstanbul’un en popüler mekânları, Bodrum ve Çeşme’nin en yeni gözdeleri, İzmir, Antalya, Alanya, Kemer, Side, Marmaris, Kaş ve Kıbrıs’ın en lezzetli ve en eğlenceli adresleri yer alıyor.

Hayaller gerçek oluyor

Bodrum’un organizasyon firması Nature Bodrum, düğünlerden ev davetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor. “Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim” sloganıyla yola çıkan firma, canlı çiçek satışı da yapıyor. Transfer, orkestra temini konularında da yardımcı oluyor.

Haberin Devamı


Hem iş hem tatil

Her yıl ailesiyle birlikte Çeşme’de tatil yapan Esra Eron, bu yaz da aynı adresi tercih etti. Önceki gün Alaçatı’da görüntülenen Eron, ekrana dönmek için hazırlık yaptığını söyledi. Özel bir kanalda sunuculuk yapacağını açıklayan Eron, çekimlerin Çeşme’de yapılacağını belirtti: “Burada hem iş hem tatil yapacağım.” Deniz BOY

Yazarın Tüm Yazıları